To je to što me zanima!

Veliki dan za hrvatski tenis: Tri predstavnika nastupaju u finalu

Marin se vratio nakon dva mjeseca odsustva zbog ozljede, no protivnik mu baš i nije u omiljenom sjećanju - Švicarac ga je 'rušio' u 9 od 11 njihovih međusobnih susreta
Vidi originalni članak

Veliki hrvatski teniski dan počinje od 12:20 u francuskoj Nici, gdje Mate Pavić u paru s Michaelom Venusom igra finale protiv kolubmijskog para Cabal - Farah. Ovo je sedmo njihovo zajedničko finale, a ujedno su i aktualni osvajači turnira.

Od 15 sati na rasporedu je finale WTA turnira u Strasbourgu u kojem nastupa hrvatska predstavnica Mirjana Lučić-Baroni. Ujedno, to je njeno peto WTA finale u karijeri, a za protivnicu ima Francuskinju Caroline Garciju.  Podsjećamo, ovo joj je drugo finale Strasbourga nakon 19 godina, prije 15 godina igrala je na istom mjestu protiv velike Steffi Graf.

U istom terminu nastupa i naš Marin Čilić, riječ je o finalu ATP turnira u Ženevi. Stanislas Wawrinka stoji mu na putu u njegovom 25. finalu kroz koje lovi svoj 15. trofej. Marin se vratio nakon dva mjeseca odsustva zbog ozljede, no protivnik mu baš i nije u omiljenom sjećanju - Švicarac ga je 'rušio' u 9 od 11 njihovih međusobnih susreta.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • karton 21.05.2016.

    Jos jednom: teska alergija na uspjehe hrvatskih sportasa.

  • pravi hrvat 21.05.2016.

    jeli Marin Hrvat ili Hercegovac

  • DALMATINKA 21.05.2016.

    ajmo naši sritno

Komentiraj...
Vidi sve komentare