To je to što me zanima!

Veliki duel s Friedrich: Za finale glavu čuva - kaciga

Blanka Vlašić i Ariane Friedrich će se večeras od 19.10 sati boriti za zlatnu medalju u Berlinu. Kaže Blanka da je ništa ne boli, glava je u redu...
Vidi originalni članak

Stručni stožer Blanke Vlašić upotpunio je opremu najbolje visašice svijeta - kacigom.
Sve u šali, naravno, ali hotelski hodnici prepuni su zamki i tko zna - kaciga bi mogla dobro poslužiti, kaže Blankin otac Joško.
I ovaj detalj pokazuje odlično raspoloženje u Blankinu taboru nakon što je u utorak razbila glavu zagrijavajući se. Srećom, prošla je kvalifikacije.
Večerašnji obračun Blanke i Friedrich drugi je najzanimljiviji događaj SP-a, odmah nakon duela Bolt-Gay. Njemački mediji uopće ne spominju druge skakačice, samo njih dvije - Blanku i Ariane.
Blankinu ozljedu i šavove na glavi više nitko i ne spominje, kao da se dogodila tko zna kad.
- Dobra podloga, dobro vrijeme, ma sve je dobro. Ne boli me glava, ne boli me ništa, odlično sam spavala. Jedva čekam da počne i nadam se da ću imati podršku publike, barem kao u kvalifikacijama - rekla je Blanka.

FRIEDRICH DOMA I U SJAJNOJ FORMI
Ariane je dobra, jako dobra, ne treba se zavaravati, rekao je Joško Vlašić nakon kvalifikacija. Njemica je u top-formi, kaže da nikada u životu nije bila spremnija. I pred svojom je publikom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • god of war 20.08.2009.

    nemojte me krivo shvatit,ali i prije olipijade blanka uvjerljivo sezonu dominirala i kad\"treba\"usere ga..jer svi mi znamo da je Blanka materijal i to samo za najsvjetlije odličije i niko se neće pomirt s drugim mjestom! ali to je facsinatno kod nas ,hrvata,sportaša u cilom svijetu,mi samo gubimo kad netreba što je je....a ta friedrich,pa brate ja za tu curu neznam,majke mi,amam baš neznam i ona kad treba pomrsi račune blanki..eto,samo se nadam da će danas za Blanku se sve poklopit i dobit tozla! ajmo blanka!

  • The pope 20.08.2009.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin XDD

  • HBCRO 20.08.2009.

    S obzirom da je konkurencija slaba i da samo ona i Njemica skaču preko dva metra trebala bi uzeti neku medalju.A bilo bi lijepo da Njemcima na Olimpijskom stadionu uzme zlato i pokvari im slavlje.Ali nek se zagrijava na pomoćnom stadionu-ne želimo da ima još šavova il nek drugi put uzmu sobu u hotelu koji ima teretanu.Šteta da zbog gluposti riskira gubitak medalje-jer ipak je ovo svake dvije godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare