To je to što me zanima!

Michael Jordan mislio je da se žena onesvijestila zbog njega

Michael Jordan bio je na odmoru. U hotelu je prošao kraj žene koja se srušila. Drugi dan Michael je nazvao recepciju: "Je li žena koja se srušila vidjevši mene u redu?"
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, legenda Chicago Bullsa i NBA lige Michael Jordan propisno se osramotio tijekom božićnih blagdana. Može se to pripisati slavi koju Michael uživa, ali i dobrom starom egu.

Jordan se odmarao na otočiću Anguilli. Ulazeći u Café Mediterraneo koji se nalazi u sklopu njegova odmarališta, prošao je kraj žene koja je pričala na mobitel. Žena se odjednom srušila na pod, a Michael je samo produžio u sobu. Drugi dan je nazvao recepciju i rekao:

- Je li sa ženom koja je pala u nesvijest što me vidjela sve u redu?

Žena je možda bila impresionirana Jordanom, no nije pala u nesvijest zbog velikog Jordana. Pričala je s liječnikom o ozljedi svoga sina.

- Bila je uzrujana čuvši da joj je sin slomio nos, nije izdržala i srušila se. U to je vrijeme Jordan ulazio - rekao je svjedok koji se našao u odmorištu.

Igrači su nekoć padali po parketu loveći Jordana, bilo je vjerojatno i situacija u kojima su se žene rušile vidjevši NBA legendu, no ovo nije bila jedna od tih situacija.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • BraneRajcic 12.01.2011.

    pa nisi ti onur da se onesvijete zbog tebe

  • piter krauč 12.01.2011.

    kreten je prosao pokraj zene koja se srusila i nije joj pomogao.eto toliko o njemu kao covjeku....

  • multiwin 12.01.2011.

    osramotio se??pa koliko pise nazvao je i pitao kako je zenska..svaka cast na tome valjda

Komentiraj...
Vidi sve komentare