To je to što me zanima!

Veliki gaf novog trenera: Hvala Deportivu, zapravo, hvala Celti

Novi trener španjolske Celte Vigo, Miguel Cardoso, već je na svojoj prvoj konferenciji za novinare napravio veliku pogrešku. Zahvalio je na prilici najljućem rivalu kluba koji je preuzeo
Vidi originalni članak

Zamislite da je Nenad Bjelica došao na svoju prvu konferenciju za novinare i zahvalio Hajduku na pruženoj prilici. Slična situacija dogodila se u Vigu, gdje je novi trener tamošnjeg prvoligaša Celte, Miguel Cardoso, na svom predstavljanju najavio kako započinje novu eru u Deportivu.

- Želim zahvaliti predsjedniku i direktoru kluba na ukazanom povjerenju. Moj stožer i ja počet ćemo novu eru u Deportivu, ovoga Celti - rekao je Cardoso dok su na licima spomenutih osvanule grimase.

Ne bi to bilo tako strašno da Deportivo nije Celtin najljući rival. Na njihovom 'galicijskom derbiju' navijači prvo zajedno pjevaju galicijsku himnu, a zatim se vraćaju uvredama. Cardoso će se morati iskupiti na terenu jer mu ovaj gaf neće brzo zaboraviti.

Moguće je da mu se pogreška potkrala jer je 2012. godinu dana sjedio na klupi Deportiva kao pomoćni trener. Ove je sezone sjedio na klupi francuskog Nantesa, a klub iz Viga preuzeo je nakon što s izgubili od Real Madrida rezultatom 4-2.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Kafana Na Balkanu 14.11.2018.

    Ništa strašno,tako je Severina u Makarskoj na koncertu najavila večer „dobra večer Zagrebe“ 😂😂

  • Pametnjakovic14 14.11.2018.

    dogodi se...jbg

  • 14.11.2018.

    Gaf ili ne, na ovo samo budale gledaju sa zlobom (present company included)

Komentiraj...
Vidi sve komentare