To je to što me zanima!

Veliki povratak bujne Larisse Riquelme: Skinut ću se ako...

Ako konačan rezultat bude u korist njegove momčadi skinut ću se, obećala je bujna Larissa Riquelme na oduševljenje svih njenih obožavatelja
Vidi originalni članak

Prošlo je skoro sedam godina od Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi. Španjolska je tada slavila protiv Nizozemske nakon produžetaka zahvaljujući golu Andresa Inieste.

To Svjetsko prvenstvo ostat će zapamćeno i po Shakirinoj pjesmi Waka-Waka, ali i po bujnom paragvajskom modelu Larissi Riquelme, koja je odnijela titulu 'najseksi posjetitelja cijelog događaja'. Od tog trenutka postala je planetarno popularna, a počela je raditi i kao Playboyev model te kao TV voditeljica.

U međuvremenu se udala za Jonathana Fabbra, nogometaša meksičke momčadi Chiapas poznatije pod nadimkom Jaguares (Jaguari), a dala je i zanimljivo obećanje. Naime, njegova momčad bori se za naslov meksičkog prvaka.

- Ako konačan rezultat bude u korist njegove momčadi skinut ću se - obećala je bujna Larissa na oduševljenje svih njenih obožavatelja.

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • masterplan 12.02.2017.

    eto ja pristojno kazem i dobijem zuti.. ma nije ona.. ona je uspjesna hostesa, top model koja se prodaje preko instagrama.. kaze zena skinut ce se za milijun lajkova.. danasnje moderne uspjesne mlade dame

  • Babaluji x 12.02.2017.

    a joj kako mala super izgleda ;-)))

  • _Varešak_ 12.02.2017.

    Teško žabu natjerati u vodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare