To je to što me zanima!

Čak ni trener ne vjeruje: Protiv Uniteda moramo bez Neymara

Bit će nam teško igrati protiv Manchester Uniteda bez Neymara. Još je rano govoriti o tome, ali nije tajna, morat ćemo bez njega, rekao je trener PSG-a Thomas Tuchel o ozljedi najveće zvijezde
Vidi originalni članak

U suzama je napustio teren na utakmici protiv Strasbourga u francuskom kupu.

Na terenu je glumac, ali ovo nije odglumio. Neymar je ozlijedio metatarzalnu kost u desnom stopalu, možda će morati i na operaciju i najvjerojatnije propušta obje utakmice protiv Manchester Uniteda u osmini finala Lige prvaka. Prvu PSG igra u gostima 12. veljače, uzvratni susret je 6. ožujka na Parku prinčeva, ali situacija s Neymarom nije dobra.

Ne može ni stati na nogu i malo tko vjeruje da se može oporaviti na vrijeme. 

Za prvu utakmicu otpao je 100 posto, za drugu postoji nada, ali ona baš onako tinja. Teško, jer to je stara ozljeda zbog koje je lani gotovo propustio Svjetsko prvenstvo. Jedan od onih koji ne polaže puno nade je i trener Thomas Tuchel.

- Bit će nam teško igrati protiv Uniteda bez Neymara. Još je rano govoriti o tome, ali nije tajna, morat ćemo bez njega - rekao je Tuchel.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kegla 28.01.2019.

    Daj toliko su love potrošili tolike vrhunske igrače doveli i sad njima fali Neimar onda ste nešto krivo radili

  • 28.01.2019.

    Mislim da United ima velike šanse da prođe jer sam jučer gledao i dobro se PSG mučio protiv Rennesa, još nema ni Neymara, a United se vratio i prodisaoi sad je opasan ko stršljen ne i me čudilo da dođu do finala!

  • Flinta 28.01.2019.

    Psg je trljao ruke kad su izvukli United, al mislim da im sad vise nije bas svejedno od kad im je dosao onaj napadac Solskjaer ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare