To je to što me zanima!

Veliki Tyson posjetio je Ćorića: Odrastao sam obožavajući ga

Sjajni hrvatski tenisač Borna Ćorić na ATP turniru u Indian Wellsu susreo se s jednim od najboljih boksača svih vremena i svojim idolom Mikeom Tysonom
Vidi originalni članak

Kada te jedan od najboljih boksača svih vremena nakon treninga zamoli da pokažeš par poteza njegovoj talentiranoj kćerkici, nemaš pravo odbiti ga. A kada je još usput riječ o tvom uzoru od djetinjstva, onda ćeš se time htjeti pohvaliti cijelom svijetu. Upravo to jučer je u Indian Wellsu na svom programu imao sjajni hrvatski tenisač Borna Ćorić.

'Susresti mog idola i njegovu kćerkicu bilo je prekrasno. Hvala Milan i Mike', napisao je Borna Ćorić uz priložene fotografije legendarnog Mikea Tysona i njegove kćerkice na svom Twitter profilu, a na Facebooku dodao:

'Uvijek sam imao uzore, no imao sam samo jednog idola u životu. Hvala vam što ste me upoznali s jedinstvenim Mikeom Tysonom i njegovom kćerkicom. Odrastao sam obožavajući ga, a sada sam ga napokon i upoznao. Bila mi je čast, Mike.'

Fantastični mladi hrvatski tenisač igra na teniskom turniru u Indian Wellsu, a osim što briljira na terenu, sada ga je razveselilo i druženje s jednim od najboljih boksača svih vremena. Borna je od malena veliki obožavatelj borilačkih sportova pa je jednom prilikom i trenirao s Mirkom Filipovićem gdje je pokazao zavidne vještine i izdržljivost. Za ulazak u osminu finala jakog turnira u Indian Wellsu Borna igrat će protiv Tomaša Berdycha.

Inače, Milan je prilično talentirana mlada tenisačica, a prošli tjedan, nakon što je pogledao video, i Goran Ivanišević rekao je da je spreman pomoći joj u treninzima odluči li doći u Hrvatsku.

 
 
Idi na 24sata

Komentari 8

  • crobern 14.03.2016.

    Ovaj veliki Tyson bi ga pojeo u svojm najboljim godinama :-)

  • Oblivion 14.03.2016.

    Dva buldoga, zna Iron Mike tko valja...

  • miljenko 2 14.03.2016.

    Kako ti neko može bit idol ko je harao dok se nisi ni rodija???

Komentiraj...
Vidi sve komentare