To je to što me zanima!

Veliki udarac za United! Pogba teže ozlijeđen i nema ga dugo

Prvenstveno se mislilo da će Pogba izbivati između četiri i šest tjedana, ali ispalo je da je ozljeda teža, a ni Jose Mourinho nije točno htio prognozirati kad bi se mogao vratiti
Vidi originalni članak

Veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba ipak će s travnjaka izbivati duže nego što smo mislili. Njegova ozljeda zadnje lože je teža od očekivanog, rekao je menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho.

24-godišnjaK je odšepao s travnjaka nakon samo 19 minuta susreta grupne faze Lige prvaka protiv Basela, a nakon toga je propustio četiri utakmice Uniteda na Old Traffordu.

Prvenstveno se mislilo da će Pogba izbivati između četiri i šest tjedana, ali ispalo je da je ozljeda teža, a ni Jose Mourinho nije točno htio prognozirati kad bi se mogao vratiti.

Mourinho je rekao da on 'ne govori o ozljedama teže prirode', ali se nada da će za susret s Crystal Palaceom u subotu spremni biti Phil Jones i Antonio Valencia.

Pogbini suigrači sa sredine terena Michael Carrick i Marouane Fellaini propustit će utakmicu s Palaceom, piše BBC.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Pivski trbuh_1988 01.10.2017.

    tako će i ona dva iz PSG završit ...Taman u završnici LP se ozljedit

  • mario0409 30.09.2017.

    Cim ga nema poceli su pobjedjivati u seriji

  • M.BOCWANNA 30.09.2017.

    Tako je to kad se zbog novca ,slave,prebrzo prodas u drugi klub.Snade te ozljeda i Paff.disi stasi ...Jest da lova i dalje kapa na racun,ali...Moze se vratiti samo slabiji,sporiji, sto zbog ozljeda,sto zbog godina...Ionako je samo prosjecan Igrač.(ne nogometas)🦂

Komentiraj...
Vidi sve komentare