To je to što me zanima!

Veliko srce Ronalda: Spasio je krov nad glavom tisućama pasa

Bili smo pred zatvaranje, nismo više imali sredstava. Ne znam gdje bi završile sve životinje, strah me i pomisliti. No javio se Cristiano Ronaldo i pomogao nam, kaže Lilliana Santos, vlasnica skloništa za životinje
Vidi originalni članak

Iako izgledom, pa i ponašanjem na terenu, mnoge iritira, Cristiano Ronaldo čovjek je s dušom. Ako je potrebno, prerušit će se u skitnicu kako bi razveselio djecu, poslati novac u Siriju, spašavati djecu iz izbjegličkog kampa... Real Madrid čest je gost humanitarnih akcija, a kad čelnici pitaju igrače tko bi želio ići, znate tko se uvijek javi prvi? Cristiano Ronaldo.

Toliko je puta bio u bolnicama, dječjim školama, vrtićima, domovima za nezbrinutu djecu da su u klubu odlučili da bi i ostali igrači mogli malo u humanitarce. No Ronaldo svaki put inzistira da ide - on. Ovaj put spasio je sklonište za životinje u Portugalu, koje je bilo pred zatvaranjem. Jednostavno, troškovi su bili previsoki i životinje bi se našle na - cesti. Ronaldo je odmah poslao dres s potpisom, koji će biti prodan na aukciji i tako će se spasiti veliki broj pasa.

- Želim mu zahvaliti od srca. To što je napravio spasit će nas i sve životinje koje imamo. To je skromna gesta, a nama znači sve - rekla je 34-godišnja Lilliana Santos, vlasnica šinteraja.

Sklonište za pse nalazi se u Gouveiji, sjevernom Portugalu i ovih dana trebalo je biti zatvoreno. I bilo bi da nije uskočio napadač Reala i spasio stvar. Cristiano Ronaldo već je prodao Zlatnu kopačku za 1,5 milijun eura, koje je donirao za škole u Gazi. Također, Portugalac je ambasador u borbi za sprječavanje dječje pretilosti i gladi.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Karlo Butić Butigol 08.02.2017.

    Svaka cast ljudino!Velik igrac i jos veci covijek!

  • Nicoss 08.02.2017.

    tako je Ronaldo. Bravo.

  • fcbarca_1 08.02.2017.

    bravo poslao je dres s potpisom kojeg nije ni platio. Stvarno ljudina

Komentiraj...
Vidi sve komentare