To je to što me zanima!

Velimir Perasović: Nismo imali ni brzine ni svježine

Baš kad je izgledalo da se Cibona uspjela stabilizirati, iz Železnika se vratila s porazom. To joj je treći poraz u pet utakmica NLB lige
Vidi originalni članak

Odmah smo na početku upali u velike probleme s visokim igračima. Vukušić je zbog ozljede leđa odigrao samo dvije minute, a Homan, Andrić i Rozić, kojeg sam morao koristiti na 'četvorci’, brzo su se 'napunili’ osobnim pogreškama, ispričao je Velimir Perasović nakon što je Cibona u Beogradu izgubila od FMP-a 85-76.
Stoga je golem teret pao na leđa Nikše Prkačina, koji je odigrao čak 34 minute i postigao 26 koševa. Samo dva dana nakon trijumfa nad Maccabijem, najstariji igrač na terenu djelovao je najsvježije.
- Zadovoljan sam što zadnje tri utakmice u kontinuitetu on igra dobro, volio bih da je više igrača takvo. Ali nismo imali adekvatnu brzinu za igru u obrani, a ni fizičku ni psihičku svježinu - priznao je Peras, koji je uzalud tražio da se utakmica prebaci za nedjelju. Neće biti ništa bolje ni idućeg vikenda. Dva dana nakon gostovanja u Le Mansu cibosi će ugostiti vodeću, još neporaženu Crvenu zvezdu, a subotnji termin u 16 sati ne može se mijenjati zbog TV prijenosa.
- Bit će još takvih situacija u sezoni. I NLB i Euroliga komplicirana su natjecanja, ali činit ćemo sve da mobiliziramo igrače unatoč umoru - zaključio je Peras.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare