To je to što me zanima!

Vettel treću utrku zaredom na 'poleu': Lewis diše za vratom

Utrka se vozi sutra od 14.10 sati, a Vettel i Hamilton tako će nastaviti okršaj od prošle godine kada je Britanac zakočio ispred Nijemca, ovaj je potrgao prednje krilo, a zatim se namjerno zabio u njega
Vidi originalni članak

Nijemac Sebastian Vettel u Ferrariju ostvario je najbolje vrijeme kvalifikacija uoči nedjeljne Velike Nagrade Azerbajdžana u Bakuu. Vettelu je to treći uzastopni 'pole position' ove sezone, te 53. u karijeri.

Nijemac je najbrži krug na cestovnoj stazi u Bakuu prošao za minutu i 41,498 sekundi. S druge pozicije startat će Britanac Lewis Hamilton u Mercedesu, dok će iz drugog reda krenuti Finac Valtteri Bottas u Mercedesu, te Australac Daniel Ricciardo u Red Bullu.

Finac Kimi Raikkonen je nakon dva sektora imao najbolje vrijeme, ali ga je jedno proklizavanje stajalo prve pozicije i na koncu je bio šesti.

U ukupnom poretku svjetskog prvenstva vodi Vettel sa 54 boda, drugi je Hamilton sa 45 bodova, a treći Bottas sa 40 bodova.

U poretku konstruktora u vodstvu je Mercedes (85) ispred Ferrarija (84) i Red Bulla (55).

Utrka se vozi sutra od 14.10 sati, a Vettel i Hamilton tako će nastaviti okršaj od prošle godine kada je Britanac zakočio ispred Nijemca, ovaj je potrgao prednje krilo, a zatim se namjerno zabio u njega iz znaka protesta!

Bit će vatreno sutra na stazi.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Mare44444444 28.04.2018.

    O ne sutra opet ovog verstapena moram gledat

  • 28.04.2018.

    Steta za kimia....kakva dva sektora...ali staza nije izdrzala.. Evo prilike svim onima koji pisu kako je F1 ne zanimljiva..ovakve staze treba pravit pa ce svaka biti zanimljiva!! Baku je jedna od boljih uteka u kalendaru.

  • KingNothing 28.04.2018.

    Zao mi je jedino sto Ferrari nije zauzeo 1. i 2. mjesto. Kimi je letio prema polepositionu do predzadnjeg(?) zavoja :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare