To je to što me zanima!

Veznjak Rome nakon 12 godina starije manekenke ljubi mlađu: Poslao joj 100 crvenih ruža

Nakon što je ostavio djevojku prije Božića zbog 12 godina starije rumunjske manekenke, igrač Rome u novoj je vezi. Madaline je zamijenio s influencericom Chiarom Nasti
Vidi originalni članak

Talijanski veznjak Nicolo Zaniolo (21) prošle je godine ostavio djevojku Saru Scaperotti zbog 12 godina starije rumunjske glumice i manekenke Madaline Ghenee (33).

Zaniolo je dvije godine bio u vezi sa Sarom Scaperotti, ali se odselio iz stana u kojem su živjeli te je Rumunjka navodno bila razlog njihovog prekida.

Iako je razlika u godinama bila velika, Zaniolo se nije bunio, ali nije on jedini jer jer Madalina prije njega bila u ljubavnoj vezi s Marcom Borriellom, nekadašnjim napadačem Milana, ali i igračima iz brojnih drugih klubova Serie A.

Čini se da je Rumunjka Zaniolu bila kratka avantura jer prema navodima talijanskih medija, igrač Rome ljubi influencericu iz Napulja.

Radi se o Chiari Nasti koju na društvenim mrežama prati skoro dva milijuna obožavatelja, a navodno joj je Zaniolo na adresu isporučio 100 crvenih ruža kako bi joj pokazao da mu je stalo do njihove veze.

Pitanje je koliko će njihova ljubav potrajati ili je li Chiara ona prava. 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • luđakneki 17.02.2021.

    Ako kilometri nisu skidani zašto ne? 😁

  • Baine 17.02.2021.

    zastrašujuće dobar igrac prije ozljede

  • gnojna družina 17.02.2021.

    mladi momak pun love i "skolovane" influencerice bez zrna pameti sa zeljom da se sto bolje skrase ne shvacaju da su samo komad mesa tim bogatim klincima koji ih mjenjaju kao carape.Cini mi se da te zenske ni nije briga dokle got su financijski zadovoljene.E da sam jedan od tih klinaca, za svaku lipu bi mi se opako "naradila" tako da me se sjeca i nakon 150 frajera

Komentiraj...
Vidi sve komentare