To je to što me zanima!

Vialli: Mandžo je Allegriju ono što je Joseu bio Samuel Eto'o

Izbace li Barcelonu, igračima Juventusa porast će samopouzdanje i igrat će kao zmajevi, a sve to bilo bi puno teže bez Mandžina natjecateljskog duga, kaže Gianluca Vialli
Vidi originalni članak

Vjerujem u karmu i mislim da je ova momčad Juventusa zaslužila naslov. Baš kao onaj Mourinhov Inter, priča Gianluca Vialli.

Legenda Juventusa najavila je uzvratnu utakmicu 'stare dame' i Barcelone u koju Talijani ulaze s prednosti 3-0, a važnu ulogu u Juveovoj sjajnoj sezoni igra hrvatski nogometaš Mario Mandžukić. Pohvalio ga je i Vialli te usporedio sa Samuelom Eto'om u Mourinhovu Interu koji je osvojio sve moguće naslove u sezoni 2009/10.

- Njih dvojica su spremni podrediti se momčadi. Bez Mandžukićevog natjecateljskog duha stvari bi bile puno kompliciranije za Allegrija - kaže Vialli te dodaje:

- Izbace li Barcelonu, igračima Juventusa porast će samopouzdanje i bit će kao zmajevi.

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • bulldogzg 18.04.2017.

    I Mandzo i Etoo (tada) su igraci koji su potpuno podredeni sustavu i momcadi , iako Etoo je mnogo vise tehnicki potkovan igrac , brzi i eksplozivniji , ali u Mourinhovom sustavu imao je slicnu ulogu kao Mandzo.Mourinho je svakog igraca podredio jednom cilju , a to je osvajanje svega sto se osvojiti moze i uspio je u tome. Sjecam se kako je Etoo odradivao posao u obrani , bez problema. Najveca krada je sto netko od te generacije Interovih igraca nije dobio zlatnu loptu , posebno Wesley Sneijder..

  • YangaMbiwa24 18.04.2017.

    Panjdžo je životinja.

  • šteta 18.04.2017.

    Natjecateljski dug?

Komentiraj...
Vidi sve komentare