To je to što me zanima!

Viber i 24sata odveli Juricu na utakmicu omiljene mu Barce...

Završilo je 0-0, Barcelona je igrala sve od noge do noge, ali nije uspjela zabiti Getafeu. No nema veze, bit će oni prvaci i bez toga, uvjeren je naš dobitnik Jurica Kozlovec (16) iz Zagreba
Vidi originalni članak

Bilo je fantastično! Gledali smo utakmicu iz Barcelonine VIP lože i stvarno sam impresioniran, pogotovo zato što sam veliki navijač Barcelone.

Prije utakmice bio sam u posjetu stadionu, kupio sam majicu za uspomenu... Ma baš sam uživao, javio se Jurica Kozlovec (16), dobitnik u nagradnoj igri 24sata i Vibera.

U igri “Osvoji VIP ulaznice za utakmicu Barcelona - Getafe” bilo je potrebno pridružiti se Viber grupi “24sata sport”, započeti razgovor s Chat Botom, odgovoriti na pet pitanja o Barceloni i pozvati prijatelje. Sve to Jurica je napravio besprijekorno.

- Stvarno se nisam nadao da ću dobiti na nagradnoj igri. Prijavio sam se onako, ajde da probam. Kad ono... Nisam mogao vjerovati kad su me obavijestili da sam dobio put na utakmicu u Barceloni - pod dojmom je i dalje Jurica, koji je na vikend u Barcelonu išao s ocem Mišom.

Viber je odveo naš dvojac na utakmicu između Barcelone i Getafea. Messi, Rakitić, Suarez i društvo pokušavali su slomiti otpor Getafea, ali nije im išlo.

- Završilo je 0-0, Barcelona je igrala sve od noge do noge, ali nije uspjela zabiti Getafeu. No nema veze, bit će oni prvaci i bez toga - uvjeren je Jurica.

Jurica i njegov otac Mišo su iz Zagreba, stanuju na Vukomercu, a kući su se vratili s pregršt dojmova s putovanja. Stigli su, naravno, malo i prošetati gradom, jednim od najljepših na svijetu, razgledati ga.

- Grad je stvarno prekrasan, baš sam rekao da bih živio ovdje bez ikakvih problema. Bio sam već i prije u Barceloni, nije mi ovo prvi put, ali dosad još nikad nisam bio na utakmici - kaže Jurica.

Sličnih prilika bit će još. Naime, za sve naše sportske fanove otvorili smo Viber Public Chat “24sata sport” gdje će svaki dan moći pratiti zanimljive analize, najnovije vijesti iz svijeta sporta i rasprave naših sportskih novinara. Sve na jednom mjestu i i direktno na Vaš mobitel!

Pametna je odluka preuzeti besplatne Rudi stickere na Viberu i prati “24sata sport” na Viberu!

Idi na 24sata

Komentari 24

  • jure11 13.02.2018.

    zanima me koju vezu u redakciji jurica ima,jer sigurno je tako pokupio nagradu :) a redakcija?

  • juniorx 12.02.2018.

    Otac Miše u majici s Dinamovim grbom...svaka čast!

  • Iskrivljena antena 12.02.2018.

    Žalosno je što Barcelona ni ovako ne može lako zabiti Getafeu uvijek im se tresu noge do 90 minute a Levante da ne spominjem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare