To je to što me zanima!

Vicente Del Bosque: Brinu me sve te svađe tijekom "clasica"

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vicente del Bosque zabrinut je da bi se tenzije uoči susreta između Reala i Barce mogle negativno odraziti i na "furiju"
Vidi originalni članak

Večeras je na rasporedu treći od četiri "clasica" (u prvom polufinalnom susretu Lige prvaka) koja će se odigrati u nepuna tri tjedna, a španjolski mediji naglašavaju kako su se španjolski reprezentativci u redovima Reala i Barcelone verbalno sukobili prošlog tjedna na stadionu Mestalle nakon 1-0 pobjede Reala u finalu Kupa kralja.

- Zabrinut sam zbog svađa tijekom clasica i nadam se da one neće pronaći put do moje svlačionice – citira Del Bosquea Marca.

Španjolski izbornik već ranije je u nekoliko navrata naglašavao da je dobra atmosfera u svlačionici ključ i osnova za nastavak dobrih rezultata aktualnih svjetskih i europskih prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • njufer 27.04.2011.

    del bosque izbaci prasokoljce iliti mesare arbelou,i albiola a i ramosa i problem riješen

  • alfa 22 27.04.2011.

    J.M. jel igras ti nogomet?? jel znas mozda sta je igra koju igras srcem i dajes sve od sebe..i nije ti lako kad izgubis...eee kad to budes saznao kako je..neces vise ovakve gluposti komentirat ;)) pozz

  • user_73790 27.04.2011.

    Sukobili su se zato što katalonci ne znaju podnijeti poraz...

Komentiraj...
Vidi sve komentare