To je to što me zanima!

Vida nakon što je pomogao ženi u nevolji: To bi svatko trebao

Ne želim uopće puno o tome. Jednostavno je ženi trebalo pomoći, vidio sam da nitko nije stajao, izašao sam vani i napravio ono što bi svatko trebao napraviti. Stao sam, pomogao ženi i to je to, rekao je Vida
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida jučer je prije okupljanja reprezentacije na putu do odredišta pomogao gospođi u nevolji. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska remizirala s Armenijom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vida se našao u raskrižju na Zagrebu i primijetio negodovanje prolaznika jer se tamo našao drugi automobil koji je stao na raskrižju. Domagoj je zaustavio svoj automobil i išao pogledati što se događa.

- Ne želim uopće puno o tome. Jednostavno je ženi trebalo pomoći, vidio sam da nitko nije stajao, izašao sam vani i napravio ono što bi svatko trebao napraviti. Stao sam, pomogao ženi i to je to, rekao je Domagoj Vida u razgovoru za Dnevnik Nove TV. 

Hrvatska sutra igra prijateljsku utakmicu protiv Belgije, a na konferenciji za medije sudjelovao je i Vida koji je prokomentirao sutrašnjeg protivnika. 

- Utakmica protiv Belgije nam je važan ispit prije Eura. Moramo se pokazati u najboljem mogućem svjetlu i pripremiti se za Euro - rekao je Vida i dodao:

I HAZARD NA KLUPI Belgija na Hrvatsku bez najveće zvijezde: De Bruyne je operiran

- Navijači uvijek imaju velika očekivanja od nas, podigli smo visoko ljestvicu, ali nam to ne stvara veliki teret. Možda malo, ali igrat ćemo sa srcem i želimo narod učiniti sretnim.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU: CRVENO BIJELO PLAVA

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 07.06.2021.

    Logično,svatko normalan i imalo pametan postupio bi isto.

  • Sokol ga nije volio 06.06.2021.

    Bravo majstore ti nisi kao Tomašević da zbog geste budeš u središnjem dnevniku samo zato što si nekome pomogao,a ne kao neki koji to učine samo da ih drugi vide.

  • Mali Perica11 06.06.2021.

    to je bilo izrežirano trebao je doći Tomašević da pomogne gospođi.....a upetljao se Vida....

Komentiraj...
Vidi sve komentare