To je to što me zanima!

Vida novi ljubimac Maksimira: Ispričavam im se zbog Malmöa

Ljudi me zaustavljaju na ulici, čestitaju, u Zagrebu mi je zaista prekrasno. Možda ni ne odem iz Dinama, kaže Domagoj Vida koji je očito postao novi ljubimac navijača
Vidi originalni članak

Nije to sličilo na ozbiljnu utakmicu. Igrači Lučkog posljednjih su nekoliko minuta stajali na centru, presretni porazom 1-0, a “dinamovci” su se dodavali. I svaki put kad bi lopta došla do Domagoja Vide, krenulo je skandiranje. Brzo su i suigrači prihvatili igru, Tonel pogotovo. Samo su tražili Vidu, novog ljubimca Maksimira.

- To je vjerojatno plod moga truda, ali nadam se da će navijači biti još zadovoljniji sa mnom. Usput im se moram i ispričati zbog onog mučenja protiv Malmöa - rekao je Domagoj.

- Nešto očito nije u redu s tim semaforom u Malmöu. Na kraju je stalno bila ista minuta - nasmijao se.

Igra odlično u paru s Tonelom, nema ništa ni protiv dolaska Šimunića.

- Nikad nisam igrao u stoperskom paru s boljim igračem od Tonela, a volio bih i da Joe dođe. Ne bojim se za svoje mjesto u momčadi, ionako igraju oni koje trener odredi, a Joe bi nam puno pomogao iskustvom. I meni je davao puno savjeta dok smo bili zajedno u reprezentaciji, bila bi mi čast igrati s njim - zaključio je Vida.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • croforumas 29.08.2011.

    najjaci su mi ovi kaj samo znaju srat po svemu, lizi, dinamu, mamicu! vida svaka ti cast, trnci su me prolazili kad smo skandirali tvoje ime protiv malmoa!

  • Barcelona pub Osijek 29.08.2011.

    sad je legenda, zvijer.. fakt ono, fakat.. a kad je lega bio u osijeku govorilo se da je neki lovren nakaradni za njega zmaj, neki vejić i take bombe.. svi su imali priliku prije njega.. fuj, je*em ti ligu od dva kluba.. fuj

  • benarfa 29.08.2011.

    dobar je vida,ali mislim ako dođe šimunić da ide na klupu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare