To je to što me zanima!

Vida u suzama: Žao mi je što u domovinu ne donosimo zlato...

Naša najveća pobjeda je što smo ujedinili ljude, pokazali smo svijetu tko je Hrvatska. To je najveća nagrada, vrijednija i od zlata, rekao je Domagoj Vida i počeo plakati. Nije izdržao, preplavile su ga emocije
Vidi originalni članak

Maestralno. Doktorski. Tako je Domagoj Vida odigrao Svjetsko prvenstvo. Bez pogreške.

- Miješaju se emocije, pogotovo kad smo stali ispred tribine s našim navijačima. Oni nam daju... Oni nam daju... 

I tu je stao. Suze su same krenule. Vida više nije mogao izdržati. Izbacio je iz sebe sve emocije.

- Pogotovo ove poruke što dobijamo iz Hrvatske... Žao nam je...

I opet suze.

- Žao nam je što ne nosimo zlato kući tim divnim ljudima... Mislim da možemo svi biti ponosni. Najveća vrijednost je što smo naše ljude u našu domovinu učinili ponosnom. To je najveća nagrada, vrijednija i od zlata... Kad smo vidjeli da cijela Hrvatska diše kao jedno u ovoj teškoj situaciji za naše Hrvate. I to je najveća pobjeda, to što smo ujedinili ljude.

- Prvi gol kako smo dobili... Nekakav prekršaj, sad je li bio ili nije, ne znam. Ja mislim da nije. Primimo glupi gol. Drugi gol penal, ruka je dolje, uopće nije u zraku. Nesretno smo primili golove. I u tih nekih naših loših pet minuta zabili su još dva i jednostavno više nije išlo - kaže Vida.

Navijači su doista bili 12. igrač.

Od prve sekunde, kad su svi zapjevali "Moja domovina", pa do posljednjeg zvižduka bodrili su igrače. Bilo je ih više nego Francuza, koji se uopće nisu čuli na stadionu.

- Ma, sjajni su. Pokazali smo svima u svijetu tko je Hrvatska. 

U Hrvatskoj vam se sprema neviđeni doček.

- Sigruno će opet biti suza... Teško sad mogu pronaći neke riječi. Idem se sad odmoriti i guštati s našim ljudima u Hrvatskoj, u mom Miholjcu - dodao je neutješni Vida.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • marija.misic 19.07.2018.

    Oni su nase Zlato ponosno oni su u svjetu svima u srce usli.

  • marija.misic 19.07.2018.

    Nikad ljepse i bolje utakmice nisam gledala i nikad ljepse prijateljstvo, ponosna sam sto sam Hrvatica sto pripadam Hrvaskoj, Vatreni su ponos za cijeli svjet.

  • mali miki 16.07.2018.

    Dragi naši, iako vi niste dobili pehar, za nas ste svi vi svjetski prvaci. Vi ste prvaci u našim srcima i dušama. Koliko ste nam lijepih i teških trenutaka pružili u ovih mjesec dana, koliko zajedništva, sloge i ljubavi ste nam pružili. Koliko emocija ste u ljudima probudili... Svi smo nekako pokušavali biti bolji ljudi, dostojanstveniji, blaži... Gospodine Daliću, hvala Vam na Vašim izjavama. Pokazali ste da dobrota, poštenje, poniznost još uvijek postoji. Iako smo stalno pritiskani sa negativnostima sa svih strana, ovih mjesec dana imali smo priliku naučiti od Vas što je poštenje, poniznost, zahvalnost... Veliko Vam hvala, što ste nam pokazali da možemo biti ljudi. Iz ovog se vidi Vaš odgoj, vaši roditelji koji su Vas odgojili u predivnog čovjeka, u kojeg bi se danas svi mi trebali ugledati, pa bi nam zasigurno bilo ljepše i bolje... A pružili ste nam i još jednu nadu, a tu mislim u demografsku obnovu, jer uz ovoliko emocija, suza, smijeha, plaća, moramo Vam biti svima skupa zahvalni, jer će zasigurno za 9 mjeseci broj rođenih Hrvata biti osjetan... ha, ha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare