To je to što me zanima!

Vida zapalio navijače: Pozvat ću Mandžukića u Bešiktaš...

Od Bešiktaševih navijača nisam čuo suigrače na terenu! A nemam profil na društvenim mrežama, svi su lažni, naglasio je Turcima Domagoj Vida pa im zagolicao maštu...
Vidi originalni članak

Domagoj Vida bez odštete je iz kijevskog Dinama otišao u Bešiktaš.

Nakon što su mu u utorak navečer navijači u zračnoj luci pripremili spektakularan doček, u srijedu ujutro hrvatski je branič prošao liječnički pregled i potpisao ugovor do 2022. godine.

Na predstavljanju je rekao:

- Vidio sam veliku šansu za svoj napredak u Bešiktašu. Imamo ciljeve i u Ligi prvaka, iako znamo koliko je Bayern velik. Bešiktaševe navijače jako dobro poznajem, kad sam ovdje igrao s kijevskim Dinamom, nisam mogao čuti ni svoje suigrače na terenu kolika je buka bila!

Naglasio je i da se navijači i mediji ne 'pale' na društvene mreže ako vide nešto:

- Nemam ni jedan profil, svi su lažni! Prijatelji su mi pokazali onaj video 'Come to Besiktas.

A onda je zagolicao maštu navijača:

- Možda ja pošaljem 'Come to Bešiktaš' pozivnicu Mandžukiću!

 

Predsjednik kluba Fikret Orman nahvalio je Vidu, ali govorio i o Cenku Tosunu:

- Imali smo ponudu Evertona, kao i 35 milijuna eura od jednoga kineskog kluba, o kojoj uopće nismo raspravljali. Ništa još nije dogovoreno.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • juniorx 03.01.2018.

    Nitko od novinara se nije potrudio napisati da naš reprezentativac Matej Mitrović koji je ozbiljan kandidat za SP neće igrati više stopera u Besiktasu već ga se lagano uvodi i stavlja na zadnjeg veznog.I odličan je na toj poziciji. Ali naši novinari samo mogu copy paste napraviti,nešto sami izvući nema šanse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare