To je to što me zanima!

Vidal provocira Cristiana: Što se mene tiče, on i ne postoji...

Unatoč optužbama da je utajio porez, Ronaldo se nije dao smesti pa je nastavio ono što je radio i u dresu kraljevskog kluba - zabijati pogotke. No, čileanski veznjak je ipak na svoj način opisao Portugalca
Vidi originalni članak

Portugal u polufinalu Kupa konfederacija igra protiv Čilea, dok Njemačka ide na noge Meksiku koji bi mogao biti bez Chicharita.

U srijedu je na rasporedu polufinale Kupa konfederacija između Portugala i Čilea, a Ronaldo se našao na meti Artura Vidala koji nije uopće impresioniran napadačem Real Madrida i njegovim uspjesima na terenu. 

Unatoč optužbama da je utajio porez, Ronaldo se nije dao smesti pa je nastavio ono što je radio i u dresu kraljevskog kluba - zabijati pogotke. No, čileanski veznjak je ipak na svoj način opisao Portugalca. 

- On je sveznalica. Za mene on ne postoji. Već sam rekao svojem suigraču iz Bayerna Kimmichu da ćemo se sresti u finalu - otvoreno je priznao Vidal. 

U drugom polufinalu koje se igra u četvrtak sastaju se Njemačka i Meksiko, a veliki bi problem za Meksikance bio izostanak Javiera Hernandeza koji pati od zamora mišića te je sam danas trenirao u nadi da će se lakše oporaviti za dvoboj protiv momčadi Joachima Lowa. 

- Igrao je dosta utakmica, puno minuta, mnogo je trenirao. Mora se odmoriti, ništa posebno - rekao je Jonathan dos Santos. 

Mekisko je već bez Carlosa Salceda koji je ozljedio rame protiv Novog Zelanda, a zbog žutih kartona u četvrtak neće igrati ni Andres Guardado. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • citalacvjerni 27.06.2017.

    Vidal ne može smisliti Ronalda još od one utakmice kad je Real prošao dalje nakon golova iz zaleđa. U pravu je.

  • Katalonski lopovi 27.06.2017.

    Vidal dvosjeca i gubitnik koji igra za privatnu ku** spanjolaca

  • nijekasno 27.06.2017.

    Vidal ako budes dobar,mozda ces dobiti stare kopacke da cistis od Ronalda

Komentiraj...
Vidi sve komentare