To je to što me zanima!

Pogledajte asistenciju Brozovića u 'petardi' protiv Igora Bišćana

Al-Nassr je u četvrtfinalu Kupa izbacio Al-Shabab (5-2). Brozović je asistirao za treći gol protiv momčadi bivšeg trenera Dinama Igora Bišćana
Vidi originalni članak

U egzodusu najboljih europskih igrača u Saudijsku Arabiju, Al-Nassr je bio jedan od najizdašnijih u pokušaju da namami najbolje. Cristianu Ronaldu pridružili su Marcela Brozovića, Sadija Manea, Otavija i Seka Fofanu. Glavni cilj je pobrati sve trofeje koje mogu i zasad im ide jako dobro.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Al-Nassr je prije dva mjeseca osvojio Arapski kup prvaka, plasirao se u play-off Azijske lige prvaka i vodi veliku bitku s Al-Hilalom u domaćem prvenstvu, a sada su se domogli i polufinala saudijskog kupa. U četvrtfinalu je nastradao Al-Shabab (5-2), na čijoj klupi sjedi bivši trener Dinama Igor Bišćan. Odličnu utakmicu odigrao je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović koji je asistirao za treći gol.

Hrvatski trener mogao je šokirati Ronaldovu družinu u 15. minuti, ali je Yannick Carrasco promašio jedanaesterac. Al-Nassr je to kaznio preko Fofane koji je dvije minute kasnije zabio za 1-0. Al-Shabab je izjednačio u 24. golom Carlosa Juniora i povjerovao da može parirati, no četiri minute kasnije je Mane zabio za 2-1, a u četvrtoj minuti sudačke nadoknade je Ghareeb zabio na asistenciju Marcela Brozovića i praktički riješio pitanje pobjednika.

Ne može proći utakmica, a da na listi strijelaca ne bude ime najboljeg strijelca u povijesti nogometa. Cristiano Ronaldo je u 74. minuti povisio na 4-1. U završnici je Bahbri smanjio na 4-2, dok je konačan rezultat postavio Maran. 

Sve golove, kao i asistenciju Brozovića, možete pogledati OVDJE 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mislim 11.12.2023.

    Neželim da Bišćan ostane bez posla ali s njegovim znanjem to je neminovnost gdjegod bude jedino je u mladoj našoj repki bio siguran pa makar ništa ne napravio

Komentiraj...
Vidi sve komentare