To je to što me zanima!

VIDEO Sramotne scene divljanja bivšeg dinamovca: Unosio se sucu i svađao se s protivnicima

Suigrači su došli do njega i udaljili ga od suca, nakon čega je Jakić otišao prema klupi. Nakon što je izašao iz terena našao se u prepirci s protivničkom klupom
Vidi originalni članak

PAOK je pobjedom protiv Eintractha iz Frankfurta u petom kolu Konferencijske lige potvrdio prvo mjesto u skupini G. Hrvatski nogometaš Kristijan Jakić ušao je u igru tek u 54. minuti, ali njegov mu nastup neće ostati u lijepom sjećanju.

Naime, Jakić je tek šesti put ove sezone zaigrao za Eintracht, a u sudačkoj nadoknadi dobio je dva žuta kartona zbog prepucavanja sa sucem, zbog čega je isključen.

On, međutim, nije bio sretan sa sudačkom odlukom. Unio se sucu Damianu Sylwestrzaku lice nakon što mu je pokazao žuti karton, a onda je ušao u raspravu sa sucem. Tu situaciju možete vidjeti OVDJE.

Suigrači su došli do njega i udaljili ga od suca, a Jakić je onda otišao prema klupi. Nakon što je izašao s terena našao se u prepirci s protivničkom klupom. 

Podsjetimo, Jakić je došao u Eintracht u ljeto 2021. iz Dinama na posudbu uz opciju otkupa, koju je njemački prvoligaš iskoristio prošlo ljeto.

KALKULACIJE Ballkani je izgubio od Plzena. Evo što sad treba Dinamu da osigura novo europsko proljeće IZVUKLI SE Regionalni mediji: Dinamo kao mačka s devet života. Preživjeli su prvu nagaznu minu u Europi

Dinamo je zaradio tri i pol milijuna eura njegovom prodajom, a Jakić je ove sezone ima manju ulogu u klubu nego prethodnih sezona.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • RedDoor 01.12.2023.

    Usput, Paok na čelu skupine s 13 bodova, bez poraza i pobijedio Eintracht u Njemačkoj. Sad se vidi kakav je ždrijeb imao Hajduk.

  • Cropatria1 01.12.2023.

    šteta kaj Jaka nije bil na tekmi u Puli umjesto Ercega, pa da je njega ona tov.rska ped.rćina Plivaja zgrabil za vrat.., tad bi bila panjina dobil odgovor..!

  • AnarhosindikaIist 01.12.2023.

    Jedan od onih, koji se stvorio niotkuda, došao u Dinamo i nakon jedne polusezone postao bahat i ucjenjivao klub. Krkan parekselans

Komentiraj...
Vidi sve komentare