To je to što me zanima!

VIDEO Bjelica izgubio u gostima kod Augsburga, Beljo nije igrao

Augsburg je sa 39 bodova na sedmoj poziciji i još uvijek lovi plasman u Konferencijsku ligu. Union Berlin je doživio četvrti poraz u posljednjih šest utakmica i sa 29 bodova je na 13. mjestu
Vidi originalni članak

Nogometaši Augsburga su pred svojim navijačima svladali Union Berlin sa 2-0 u prvoj utakmici 29. kola njemačke Bundeslige. Strijelci za desetu pobjedu Augsburga u ovoj sezoni bili su Philipp Tietz (47) i Sven Michel (83).

Hrvatski napadač Dion Drena Beljo je ostao na klupi domaće momčadi, a kod gostiju Josip Juranović nije konkurirao za sastav Nenada Bjelice zbog ozljede. Augsburg je sa 39 bodova na sedmoj poziciji i još uvijek lovi plasman u Konferencijsku ligu. Union Berlin je doživio četvrti poraz u posljednjih šest utakmica i sa 29 bodova je na 13. mjestu. Video s utakmice možete pogledati OVDJE.

Preostale utakmice 29. kola su na rasporedu u subotu i nedjelju, a vodeći Bayer već u nedjelju može matematički osigurati naslov prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tovar izbosne 13.04.2024.

    a jakic se vratio u frankfurt?

  • zagorac22 13.04.2024.

    Bjelica priprema teren za otpremninu, svaku sezonu isprovocira otkaz i uzme 4tvero godisnju otpremninu, los trener ali zato strucnjak za otpremnine

  • 12.04.2024.

    Nažalost Beljo si je izabrao težak put tj. vidjeti će reprezentaciju kao i Brekalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare