To je to što me zanima!

VIDEO Dinamovci gubili čak 4-0 četiri minute prije kraja i - nisu izgubili! 'To mogu samo luđaci'

Čudesan i senzacionalan povratak izveli su igrači Futsal Dinama izazvavši opću ludnicu na tribinama među Bad Blue Boysima. Olmissum je imao ogromnu prednost, ali nije bilo dosta za pobjedu
Vidi originalni članak

U velikom nogometu to bi već bila gotova utakmica, ali u malom... Ne, ni 4-0 četiri minute prije kraja u futsalu vam ne garantira pobjedu, a što su na svojoj koži osjetili igrači hrvatskog prvaka Olmissuma.

Omišani su u Dvojci Doma sportova imali sve, Futsal Dinamo ništa, da bi na kraju utakmica završila 4-4 i podjelom bodova. Čudesan i senzacionalan povratak izveli su dinamovci izazvavši opću ludnicu na tribinama među Bad Blue Boysima.

Povratak je počeo u 36. minuti (Grbeša), prednost je prepolovljena minutu kasnije (Čekol), a pravu dramu izazvao je drugim golom Grbeša. Potom, 33 sekundi prije kraja za izjednačenje je zabio Čekol i od sreće potrčao u prvi red tribina.

- To mogu samo luđaci - komplimentirali su iz Futsal Dinama sami sebi.

Olmissum je ostao vodeći s prvim remijem i 13 bodova, Vrgorac ima bod manje, a slijedi Dinamo s 10. Također, slijedi i reprezentativna stanka, naša će reprezentacija odigrati dvije prijateljske utakmice protiv Slovenije.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • marinko veli varos 12.11.2021.

    Sta van koristi kad ce prvak opet bit iz dalmacije,kako je u velikon nogometu tako je i u malon ,,samo sta je u malon 70posto momcadi iz dalmacije koljevke malog baluna,nego kad ce te pocet dolazit na gostovanja  u dalmaciju da vas bacamo u more 

  • MateCro 11.11.2021.

    Ludilo bralee. Malo tko ovo može

  • 11.11.2021.

    Snimano digitronom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare