To je to što me zanima!

VIDEO Đoković urlao na Gorana pa slomio Mađara za treće kolo: Ustani, ustani! Ne čujem, j*bote

Srpski tenisač ponovno je imao 'žutu minutu' kad je podivljao prema loži u kojoj je bio i Ivanišević, a zaigrao je bolje nakon što se izderao. Ušao je u treće kolo gdje ga čeka Alejandro Davidovich Fokina (23, ATP 34.)
Vidi originalni članak

Nije imao velikih problema Novak Đoković (35, ATP 3.) u drugom kolu Roland Garrosa gdje je u tri seta (7-6(2), 6-0, 6-3) slavio protiv Martona Fucsovicsa (31, ATP 83.) nakon dva sata i 47 minuta. No, meč nije prošao bez klasičnih 'đokovićizama'.

U prvom je setu Fucsovics odigrao jako dobro što je poprilično iznerviralo Đokovića koji je ponovno imao što za reći bivšem hrvatskom tenisaču, a danas treneru Goranu Ivaniševiću.

U nekoliko se navrata okretao prema svojoj loži gdje su bili Ivanišević i ostatak njegovog tima, a u jednom im se trenutku obratio na talijanskom.

- Ustani, ustani! Ne čujem te, je*ote! - vikao je Novak prema loži i Goranu.

Video situacije možete pogledati OVDJE. Novak će u trećem kolu Grand Slama igrati protiv Alejandra Davidovicha Fokine (23, ATP 34.) koji je u drugom kolu slavio s 3-0 (6-4, 6-3, 7-6(6)) protiv francuskog tenisača Luce Van Asschea (19, ATP 82.).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • NP niko pitur 01.06.2023.

    jaki komentari onih koji sport komentiraju a ne bave se njim,

  • Maderfaker 01.06.2023.

    A kaj se pjenite tu svi sad? Oni tak funkcioniraju i to je dobitna kombinacija! Izderu se jedan na drugog iispusti frustracije! Jeste opće pogledali video?

  • flajpan.M 01.06.2023.

    Ja ne kužim zašto to goranu treba?

Komentiraj...
Vidi sve komentare