To je to što me zanima!

VIDEO Dončića očekuje ogromna kazna zbog gestikulacije prema sucima! 'Ovo nisam nikad vidio'

Slovenac sinoć nije čekao konferenciju za medije nakon utakmice Dallasa i Golden Statea, već je odmah na parketu pokazao što misli o sucima
Vidi originalni članak

Košarkaški suci, kao i nogometni, zaštićeni su od strane organizacija zbog čega sportaši i treneri ne smiju o njima javno govoriti, iako se s vremena na vrijeme pojavi netko tko kaže "Ma, zaboli me ona stvar za kaznu" i odluči ispričati svoju stranu priče.

Luka Dončić sinoć nije čekao konferenciju za medije nakon utakmice Dallasa i Golden Statea, već je odmah na parketu pokazao što misli o sucima. Naime, Slovenac koji se vratio od ozljede u nekoliko je navrata gestikulirao prema sucima da su potplaćeni zbog čega mu prijeti ogromna kazna.

A i nikad viđena situacija iz drugog poluvremena ne ide sucima na ruku. Naime, označili su da je lopta za Dallas, a svoju su odluku promijenili tijekom 'time outa', no to nisu priopćili klupi domaće momčadi koja je stajala na protivničkoj polovici. Pa je tako Kevin Looney zakucao na nebranjeni koš i postigao uvjerljivo najlakše poene u karijeri.

- Ovo nisam vidio nikad u životu - u nevjerici je, s dozom osmijeha, govorio komentator.

Jason Kidd protestirao je i svađao se sa sucima, ali dva poena su upisana Warriorsima, koji su dobili bitnu utakmicu za izravan ulazak u doigravanje baš pobjedom od dva razlike (127-125), što praktički znači da je ova nevjerojatna situacija prevagnula utakmicu.

NBA VEČER Curry pobijedio Luku Dončića u izravnoj borbi za doigravanje WILLIS REED Preminuo legendarni košarkaš koji je plakao za Draženom

"Suci su označili da je lopta za Mavse. Spiker je to objavio. Onda je bio time-out. Tijekom time-outa suci su promijenili odluku, a nama nisu rekli. Vidjeli su da se postavljamo kao da je naša lopta, a onda su samo dali loptu Warriorsima, bez da su nama išta rekli. Ludo je što je na kraju to bilo bitno u utakmici na dva razlike. Možda i sudačka najgora odluka u povijesti NBA-a. Samo su nam trebali reći, a nisu", objasnio je vlasnik Mavericksa Mark Cuban, koji je najavio i službenu žalbu NBA ligi, ali nijedna takva žalba nije uvažena još od 2008. godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gnojna družina 23.03.2023.

    Barca je 12 godina potplacivala suce ne vifim zasto gsw nebi potplatio i svoje

  • __Che__ 23.03.2023.

    poguracan za gsw,jel to nesto novo? ne,nije......

  • ZUKIZUKIZUKI 23.03.2023.

    Dečko je iritantan s konstantim kmečanjem prema sucima, glumom i simuliranjem prekršaja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare