To je to što me zanima!

VIDEO Golgeterski instinkti nisu zakazali! Haaland zabio gol protiv Chelseaja - testisima

Haaland je prošle sezone oborio rekord Premier lige po broju golova, a protiv Chelseaja je demonstrirao da će učiniti baš sve kako bi zabio gol
Vidi originalni članak

U poslastici 12. kola engleske Premier lige Chelsea i Manchester City remizirali su u spektakularnoj utakmici s čak osam golova. 

Norveški golgeter Erling Haaland (23) po običaju je bio prvo ime utakmice. Zabio je dva gola uz asistenciju Rodriju. Prvi je gol zabio u 25. minuti iz penala, a drugi je zabio početkom drugog poluvremena na neobičan način.

Julian Alvarez poslao je nisku loptu na drugu stativu, a Haaland je, kao i uvijek, vrebao pred mrežom 'bluesa'. Uklizao je na loptu, ali je gol postigao - međunožjem! 

- Nikad prije nisam zabio gol testisima. Tako da je ovo definitivno postignuće. 

KIŠA GOLOVA VIDEO Golijada na derbiju Cityja i Chelseaja. Palo osam komada! POGLEDAJTE GOLOVE VIDEO 'Redsi' razbili Brentford i donijeli nemir Cityju te Arsenalu

Haalandov gol možete vidjeti na 7 minuta i 10 sekundi sažetka.

Haaland je prošle sezone oborio rekord Premier lige po broju golova, a protiv Chelseaja je demonstrirao da će učiniti baš sve kako bi zabio gol. Njegov City prvi je na ljestvici s 28 bodova, dok drugoplasirani Liverpool ima bod manje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • barba1 14.11.2023.

    A ja mislio jezikom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare