To je to što me zanima!

VIDEO Hrvatski reprezentativci otišli su na završnicu Lige nacija

Lovro Majer je s povezom na ruci otišao na avion, dok ostali nemaju zdravstvenih problema. Tu je i kapetan Luka Modrić koji je zadnjih dana pregovarao o nastavku karijere u redovima Real Madrida
Vidi originalni članak

Utakmica polufinala Lige nacija između domaćina Nizozemske Hrvatske na rasporedu je u srijedu, 14. lipnja, s početkom u 20 sati i 45 minuta u Rotterdamu, a 'vatreni' su dva dana prije otputovali prema mjestu odigravanja. Iz zagrebačke zračne luke otišli su dobro raspoloženi izabranici Zlatka Dalića.

Lovro Majer je s povezom na ruci otišao na avion, dok ostali nemaju zdravstvenih problema. Tu je i kapetan Luka Modrić koji je zadnjih dana pregovarao o nastavku karijere u redovima Real Madrida, a nakon poraza u finalu Lige prvaka vratio se i veznjak Intera Marcelo Brozović.

POGLEDAJTE VIDEO: Lovro Majer sa zamotanom rukom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO: Odlazak 'vatrenih' u Nizozemsku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, u drugom polufinalu igraju Španjolska i i Italija u četvrtak, 15. lipnja, s početkom u 20 sati i 45 minuta u Enschedeu. Utakmica za treće mjesto se igra u nedjelju, 18. lipnja s početkom u 15 sati u spomenutom gradu, dok je finale na rasporedu isti dan od 20 sati i 45 minuta u Rotterdamu.

Idi na 24sata

Komentari 172

  • sezonac 13.06.2023.

    Sretno našoj reprezentaciji 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷 idemo do pobijede.

  • njonjoooooo 12.06.2023.

    Dok je Dalić trener nema tu pomoći

  • blackeder2022 12.06.2023.

    Sve ovisi kako će nevidoviti Dale s.ebati postavu reprezentacije.Obzirom koje genijalce ima,jedini je on problem,kao i do sad.Ne sumnjam da neće uprskati,jer tradicija je tradicija,osim ako kao i do sad , igraći ne odugraju pi svom i osvijetlaju obraz,a Dale kao pogodio igru i sastav.Moš misliti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare