To je to što me zanima!

VIDEO Igrači Barce na roštiljadi kod Messija: Čeka li ih kazna?

Uoči važne utakmice protiv Atletico Madrida, momčad Ronalda Koemana organizirala je druženje u kući njihovog kapetana iz koje se moglo čuti skandiranje: Prvaci, prvaci!
Vidi originalni članak

Dobro raspoloženi igrači Barcelone u ponedjeljak su se okupili u kući Lionela Messija na roštilju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Messi tehnicira s WC papirom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kapetan momčadi organizirao je zajedničku večer za suigrače s ciljem povezivanja uoči njihovih presudnih utakmica u svibnju. 

Nakon nedjeljne pobjede nad Valencijom 3-2, Atletico Madrid iduća je stepenica za  momčad Ronalda Koemana u osvajanju naslova prvaka La Lige. Utakmica se igra u subotu od 16:15 na Nou Campu, ali Messi i ostali vesele se kao da su već sve odradili. 

- Prvaci, prvaci! - čuje se skandiranje igrača Barcelone.

Pobjeda protiv Atletica bila bi dodatan vjetar u leđa Koemanovoj momčadi, pogotovo nakon prošlotjednog poraza od Granade 2-1. 

Nakon teškog početka sezone, odnosi među igračima znatno su se popravili u posljednjih nekoliko mjeseci. Prije pandemije, nogometaši su se najčešće družili po restoranima, ali sada su se odlučili za Messijevu kuću. 

PROTIV VALENCIJE Barca izvela čudesan preokret i ostala u igri za naslov La Lige

Prema novim epidemiološkim mjerama, za stolom na otvorenom smije boraviti šest osoba iz različitih kućanstava. S obzirom na to da su igrači praktički cijelo vrijeme zajedno, u klubu se nadaju kako ovo nije kršenje mjera. No u La Ligi nisu upoznati s ovim okupljanjem, za razliku od onoga igrača Atletica, pa je upitno hoće li ih zbog toga snaći kazna.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Kapo 04.05.2021.

    Pametnima nista sporno onim malo manje pametnima veliki problem.

  • 04.05.2021.

    Jucer Atletico,danas Barcelona,sljedeci bi trebao biti real,gdje su oni feštali 🤔

  • Za Škoru i Krista protiv komunista 04.05.2021.

    jel se sluša thompson?

Komentiraj...
Vidi sve komentare