To je to što me zanima!

VIDEO Prosvjednik se zapalio pred Đokovićem i Federerom

Prosvjednik je uspio ući s bakljom, a nakon što je izašao na teren, zapalio je sam sebe pri čemu je opekao ruku. Osiguranje je brzo reagiralo te su na vrijeme ugasili plamen
Vidi originalni članak

Tijekom meča Stefanosa Tsitsipasa i Diega Schwartzmana na Laver Cupu, nepoznati muškarac izašao je na teren te se zapalio šokiravši prisutne tenisače i gledatelje u Londonu. 

Igru su na trenutak morali prekinuti te su zaštitari prosvjednika brzo odvukli s terena nakon čega se nastavila igra u drugom meču dana. 

Prosvjednik je uspio ući s bakljom, a nakon što se uspio izaći na teren, zapalio se pri čemu je opekao ruku. Osiguranje je brzo reagiralo te je jedan od članova osoblja skinuo sako i njime gazio preko vatre kako bi ugasio plamen.

 Prosvjednik je nosio majicu s natpisom "End UK private jets".

Riječ je o klimatskom aktivistu koji se zove Kai (20), a uoči meča objavio je video u kojem je rekao što će učiniti napomenuvši da će se svi vjerojatno zgroziti, ali da to radi iz razloga što klimatske promjene nitko ne shvaća ozbiljno te se pita 'zar čovječanstvo nije vrijedno spašavanja'. 

Nakon što su prosvjednika udaljili s terena, Tsitsipas je pitao suca je li isti uredu za korištenje. Osoblje je nakon ovog bizarnog incidenta ručnicima brisalo pod nakon čega se igra nastavila. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • billi Galeb 24.09.2022.

    Zasto uopce ovake idu spasavat? Da se mene pita ja bi ga pustio nek izgori. To je njegova zelja bila,to nije bio nesretan slucaj

  • Finida 24.09.2022.

    Zapali se kako spada.Ako si njuška.Plamenčić nekakav.Ma daj.

  • x00x 23.09.2022.

    sto ga nisu pustili i onda jos naplatili ljecenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare