To je to što me zanima!

VIDEO Penal ili ne? Pogledajte igranje rukom Rijekinog Zute

Čileanac je zabio i za 2-0 iz penala. Gojak se sjurio s desne strane i centrirao, ali samo do Zute koji je uklizao i igrao rukom. Sudac Tihomir Pejin pokazao je na bijelu točku
Vidi originalni članak

Dinamo je pokazao puno bolju igru u prvom dijelu i zasluženo otišao na odmor s prednošću 2-0 protiv Rijeke na Rujevici u petom kolu HNL-a. Prvi gol pao je već u 11. minuti nakon flipera i odbijanaca u šesnaestercu. Gojak je promašio loptu, a udarac je ispao asistencija Junioru Fernandesu, koji ju je nekako ugurao za 1-0.

Čileanac je zabio i za 2-0, ovoga puta iz penala u 40. minuti. Gojak se sjurio s desne strane i centrirao, ali samo do Zute koji je uklizao i igrao rukom. Sudac Tihomir Pejin pokazao je na bijelu točku, ali ne odmah nego tek nakon nekoliko sekundi razmišljanja.

Nakon ponovljene snimke vidjelo se da je Rijekin bek igrao rukom, a Fernandes je pogodio za 2-0.

Video ruke pogledajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Zmar116 12.08.2017.

    Sa metar i pol sa boka napucao čovjeka u ruku,koji je usput bio u klizećem startu..Neznam kako je uopće u takvoj situaciji mogla postojati namjera da se igra rukom.....Nevjerovatno je kako je Rijeka u dva kola sa dva penala i dva crvena kartona, odmah u startu iskljućena iz borbe za prvo mjesto....Ovo je bio klasićan Mamićev šah-mat u dva poteza sa sezonu 2017/2018.....

  • cigo1983 11.08.2017.

    Moze se gledati i ovako-Svaki tjedan netko drugi ne moze s Dinamom biti egal,pa pokusavaju sve i svasta i uvijek naprave penal!!

  • zvučni efekt 11.08.2017.

    Ovo je školski primjer jedanaesterca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare