To je to što me zanima!

VIDEO Kako NE pucati penale: Lopta je umalo završila u moru

I poslije puna dva sata igre, niza šansi i s jedne i s druge strane te drame penala, Dinamo se provukao u četvrtfinale. Od deset penala vidjeli smo čak pet velikih promašaja, a zanimljivo, niti jednu golmansku obranu
Vidi originalni članak

Prvog listopada Novigrad je gostovao u Zagrebu i igrao protiv Dinama. Doduše, njihove druge momčadi u sklopu Druge HNL gdje su pobijedili 'modri' 1-0.

Točno 30 dana kasnije, 'pravi' Dinamo išao je na noge istom tom Novigradu, ovaj puta u osmini finala domaćeg Kupa.

I poslije puna dva sata igre, niza šansi i s jedne i s druge strane te drame penala, Dinamo se provukao u četvrtfinale. Od deset penala vidjeli smo čak pet velikih promašaja, a zanimljivo, niti jednu golmansku obranu!

U natjecanju 'tko će lošije udariti penal' apsolutni je pobjednik domaći 'fantazista' Kristijan Batelić, bivši igrač Istre 1961.

'Desetka' Novigrada uzela je loptu, onako znalački, bez zaleta... 

Lopta je skoro završila u moru... Niti penal Dinamovog veznjaka Kneževića nije bio ništa bolji. Recimo, Dani Olmo je 'barem' zatresao stativu čime je održao domaćina na životu. Međutim, Grgo Živković šalje loptu (opet) preko gola i gasi potpunu senzaciju u Istri.

>>> Kako je to sve izgledalo, pogledajte OVDJE od 50:00.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Joker123 31.10.2017.

    Dinamo triba ukinit

  • Frenkyy 31.10.2017.

    Sve je jasno samo po licima igrača Novigrada nakon penala. Jedan je gledatelj lijepo primjetio da izgledaju ko da su svi tek dobili novorođene sinove! Već sutra vjerojatno svi restorani u gradu dobijaju pare za dug od NK Novigrada!

  • Blokirani_Batina 31.10.2017.

    Znaci 5 clanaka o kup utakmici Dinama hahahaha! Da je Dinamo dobio 4-5:0 ne bi ni spomenuli! Hrvatsko novinarstvo... Samo da se ne pise kako je "jedna lijepa narodna prica" u rasulu i kako nece na kraju niti 4. biti hahaha! Bravo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare