To je to što me zanima!

VIDEO Golčina Salaha! Nanizao i slomio 'građane' kao Leo Messi

Odlučno je krenuo prema naprijed s trojicom igrača oko sebe, sjajnom rolicom riješio se čuvara, potom izbacio još dvojicu i majstorski zakucao loptu na drugu stativu
Vidi originalni članak

Nogometaši Liverpoola i Manchester Cityja odigrali su još jedan derbi za pamćenje. Veliki rivalitet koji se stvorio posljednjih godina otkako je City postao nogometna sila nastavio se i u nedjeljnom derbiju, koji je završio bez pobjednika 2-2.

Dva glavna konkurenta za naslov odigrali su uzbudljivu utakmicu s četiri pogotka od kojih je svakako najljepši bio onaj Mohameda Salaha. Prava majstorija egipatskog čarobnjaka, gol koji vrijedi pogledati nekoliko puta! I onda ponovno.

VIDEO GOLA SALAHA POGLEDAJTE OVDJE

Igrala se 76. minuta kada je Salah pri rezultatu 1-1 primio loptu na lijevom krilu. Odlučno je krenuo prema naprijed s trojicom igrača oko sebe, sjajnom rolicom riješio se čuvara, potom izbacio još dvojicu i majstorski zakucao loptu na drugu stativu.

Liverpool je u vodstvo stigao u 59. minuti preko Manea, ali je najveći dio posla odradio upravo Salah koji je osvojio loptu u svojoj polovici, sjurio se po boku i pravovremeno uposlio strijelca koji je poslao loptu u mrežu pokraj gostujućeg golmana Edersona.

Aktualni engleski prvaci su izjednačili u 70. minuti, kad je Gabriel Jesus poslužio Phila Fodena, a ovaj snažnim i preciznim udarcem svladao domaćeg golmana Alissona.

Uslijedio je sjajan gol Salaha, a konačnih 2-2 postavio je Kevin De Bruyne u 81. minuti kada je natrčao na odbijenu loptu, koja se potom odbila od Matipa i ušla u mrežu.

VIDEO SAŽETAKA UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Slender 04.10.2021.

    'Slomio'? Čini mi se da je bilo neriješeno Borise Trifunoviću, ali ok 😂

  • Freankye 04.10.2021.

    Taj čovijek je odavno nadjačao svoju reprezentaciju!

  • odcentramalonadesno 04.10.2021.

    Salah i Alison nisu dovoljni. Nevjerojatno da jedan klub kao što je Liverpool nije u stanju naći dostojnu zamjenu za Arnolda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare