To je to što me zanima!

VIDEO Keita golčinom odveo Liverpool na vrh ispred Cityja

U začetku akcije koja je završila golom Milner je nakon lošeg proigravanja napravio grub prekršaj na Scharu, koji mu je presjekao dodavanje. Sve se to dogodilo u neposrednoj blizini Marinera, odluka je podlijelila navijače
Vidi originalni članak

Nogometaši Liverpoola zasjeli su na vrh ljestvice Premier lige na barem pet sati zahvaljujući minimalnoj 1-0 (1-0) gostujućoj pobjedi protiv Newcastle Uniteda u prvom susretu 35. kola.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedini pogodak na utakmici postigao je Keita u 19. minuti, ali nakon upitne situacije gdje nije bilo reakcije djelitelja pravde Marinera. Naime, u začetku akcije koja je završila golom Milner je nakon lošeg proigravanja napravio grub prekršaj na Scharu, koji mu je presjekao dodavanje. Sve se to dogodilo u neposrednoj blizini Marinera koji je pustio da se igra nastavi.

Potom je Keita primio loptu na desnoj strani kaznenog prostora, odličnom varkom poslao domaćeg golmana Dubravku na tlo, a zatim s pet metara pogodio mrežu.

VIDEO PREKRŠAJA I GOLA OVDJE

Iako je ozlijeđeni Schär ostao ležati na travnjaku Mariner nije želio otići pogledati snimku incidenta već je pokazao na centar. I tehnički je bio u pravu jer je Milner startao na loptu i odnio ju čisto ispred suparnika. No, start je bio instinktivan i prilično grub za što neki suci ipak prekinu igru kako bi se ukazala pomoć nastradalom nogometašu.

Trener Redsa Jurgen Klopp uspio je i odmoriti neke od najvažnijih igrača za uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka u utorak kod Villarreala.

Mohamed Salah i Fabinho igrali su tek od 69. minute, a Thiago je ušao devet minuta kasnije. Trent Alexander-Arnold nije zaigrao.

Do kraja dvoboja rezultat se nije mijenjao pa je Liverpool preuzeo vrh ljestvice sa 82 boda, dva više od drugog Manchester Cityja koji od 18.30 sati gostuje kod Leeds Uniteda.

Newcastle je deveti sa 43 boda.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S DARKOM STOŠIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 5

  • srakar 30.04.2022.

    Kakav grub prekršaj? Jesi li ti normalan? Čistu loptu je milner odnio,čak je na njemu napravlhen faul.

  • Palmanova 30.04.2022.

    ajmo Leeds zgazite sikovog Milijardera Pepa

  • medenii 30.04.2022.

    golcinom koju var nije ponistio iz jos neznanih razloga

Komentiraj...
Vidi sve komentare