To je to što me zanima!

VIDEO Lewandowskog i suigrače u Katar otpratili borbeni avioni

Na Poljsku su ovog tjedna ispaljene dvije rakete koje su ubile dvoje mještana pa su radi dodatne zaštite poljske reprezentativce do južne granice otpratila dva borbena aviona
Vidi originalni članak

Poljska nogometna reprezentacija u četvrtak je otputovala je u Katar na Svjetsko prvenstvo, a za vrijeme leta su ih pratila dva borbena zrakoplova F-16. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obzirom na to da su u utorak dvije zalutale rakete pogodile grad Przewodów u Poljskoj na granici s Ukrajinom, a projektil je pritom ubio dvoje poljskih mještana, nogometašima su osigurali dodatnu zaštitu kako bi sretno stigli na odredište. 

Poljska dijeli granicu s Ukrajinom na koju i dalje traje ruska agresija pa su poljske reprezentativce avioni su otpratili do južne granice. 

Snimku su objavili na društvenim mrežama, a ona je pogledana više od 1,6 milijuna puta. 

Poljska prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igra u utorak 22. studenog protiv Meksika, a u grupi se još nalazi s Argentinom, Meksikom i Saudijskom Arabijom. 

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zvolen 18.11.2022.

    Dabogda sve izgubili

  • jozo9 18.11.2022.

    Nemojte bogati kenj..i koji luđaci bože dragi čemu ovo vodi

  • schmeling 18.11.2022.

    Kad pomislim da nema veće budalaštine onda se vi pojavite sa ovakvim naslovom. Što je zaostalim komercijalnim letovima , nisu važni ? Samo nepismeni gurači lopte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare