To je to što me zanima!

VIDEO Lezi dolje! Evo kako je Hrgović 'složio' Čeha na pod

Odmah se vidjelo da je udarac jednostavno bio prejak i premda se češki boksač uspio dignuti glavni sudac prekinuo je borbu i Hrgović je slavio tehničkim nokatuom
Vidi originalni članak

Taman po uključenju u prijenos iz Njemačke propustili smo Hrgovićevu uvodnu pjesmu 'Geni kameni' koja je bila pri samom kraju.

Prosječan čovjek nije se stigao niti smjestiti u fotelju, a sve je bilo gotovo u ringu!

Tako to ide s Filipom Hrgovićem koji je koncem prve runde na pod složio češkog boksača Pavela Šoura. Sjevnuo je moćni desni kroše i za protivnika povratka nije bilo.

VIDEO

Odmah se vidjelo da je udarac jednostavno bio prejak i premda se češki boksač uspio dignuti glavni sudac prekinuo je borbu i Hrgović je slavio tehničkim nokatuom.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Korisnik5_1 01.11.2017.

    Pokaži poniznosti i poštovanje, tu je veličina pravog boksača. Srušio si 'starog dedu', a ne vrhunskog boksača. A za ono što si rekao Joshui ti treba oduzet licencu na osnovi mentalne sposobnosti.

  • lorim1 30.10.2017.

    Ne razumijem vise ove sudacke prekide. Ovo ko da neke babe pa kad sjedne neki jaci udarac ulaze vristeci... Decki najte se tuci. Ne daje se vise prilika boksacu da pokaze svoju snagu, spremnost, izdrzljivost. Nitko na svijetu ne zeli gledati prekid TKO. To je za mene nerijesena borba. Dok stojim na nogama i borim se nitko nema pravo odlucivati umjesto mene.

  • BarunMunchausen 28.10.2017.

    Ovog bi čeha i ja razvalio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare