To je to što me zanima!

VIDEO Lude scene s Etihada: Chelsea prvaku priredio špalir, navijači su preplavili travnjak

City je pobjedom nad Chelseajem proslavio treći naslov prvaka u posljednje tri sezone te peti u šestogodišnjem razdoblju u kojem je prvak Engleske bio još samo Liverpool 2020. godine
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja nadali su se posrtaju Arsenala. Želje su im se ostvarile u subotu kada su 'topnici' nastradali na gostovanju kod Nottingham Foresta 1-0 i ispali iz utrke za naslov.

Poraz Arsenala značio je da je momčad Pepa Guardiole kolo prije kraja osigurala novi naslov i rasterećena je ušla u derbi s Chelseajem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Chelsea je prvaku priredio špalir na ispunjenom Etihadu. Novi/stari engleski šampion izašao je na travnjak uz navijanje i pjesmu domaćih navijača.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Jedini gol na utakmici postigao je Julian Alvarez u 12. minuti. Sjajno je primio dodavanje mladog Palmera pa neobranjivo pogodio pored Arrizabalage u situaciji jedan na jedan. Bio je to ujedno, ispostavit će se, pobjednički gol.

VIDEO GOLA OVDJE

Alvarez je postigao i drugi u 71. minuti, ali on je poništen zbog igranja rukom Mahreza. Jednom kada je sudac označio kraj utakmice, uslijedila je potpuna ludnica na Etihadu. Mateo Kovačić nije konkurirao za nastup zbog ozljede.

Navijači su pohrlili na travnjak, a zaštitari su momentalno potrčali prema igračima. Svi nogometaši pojurili su prema svlačionici dok su gledatelji s tribina punili teren. U tren oka, malo tko je ostao na tribini, a slavlje se preselilo na igralište.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

City je proslavio treći naslov prvaka u posljednje tri sezone te peti u šestogodišnjem razdoblju u kojem je prvak Engleske bio još samo Liverpool 2020. godine.

Do kraja sezone 'građani' mogu doći do trostruke krune. Očekuje ih finale FA kupa protiv Manchester Uniteda (3. lipnja) i finale Lige prvaka protiv Intera u Istanbulu (10. lipnja).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Palmanova 21.05.2023.

    sta znaci 'špalir'?spass?

  • Space Burek 21.05.2023.

    Zanimljiv je ovaj Chelsea. Potroše 600m pa ne mogu zabiti gol cityevoj b ekipi.

  • pinokio12 21.05.2023.

    jos pet godina otprilike i u top 3 kluba su po osvojenim naslovima prvaka drzave..a i igraju atomski nogomet...sad kad pocnu osvajati i ligu prvaka nema im kraja

Komentiraj...
Vidi sve komentare