To je to što me zanima!

VIDEO Ludnica u londonskom derbiju, 'redsi' izbili iza Cityja!

Momčad Jurgena Kloppa srušila je West Ham i probila se na drugo mjesto iza vodećeg Manchester Cityja. Puno uzbuđenja bilo je u derbiju Arsenala i Tottenhama na kojem su pala četiri pogotka
Vidi originalni članak

U velikom londonskom derbiju u 6. kolu engleske Premier lige Arsenal i Tottenham Hotspur odigrali su 2-2 (1-1).

Domaći "topnici" dva puta su vodili, oba puta nakon velikih pogrešaka gostujućeg stopera Romera koji je u 26. minuti postigao autogol, a početkom nastavka igrajući rukom skrivio kazneni udarac kojega je u pogodak u 54. minuti pretvorio Saka. No, gostujuće "pijetlove" oba je puta u egal vraćao kapetan Son, prvi put u 42., a drugi u 55. minuti.

Nakon ovog remija oba su kluba pala na ljestvici, Tottenham s drugog na četvrto, a Arsenal s četvrtog na peto mjesto. Imaju po 14 bodova.

>> VIDEO SAŽETKA OVDJE

Preskočili su ih Liverpool i Brighton and Hove Albion domaćim 3-1 pobjedama protiv West Ham Uniteda, odnosno Bournemoutha.

Strijelci za Liverpool bili su Salah (16-11m), Nunez (60) i Jota (85), dok je precizan za West Ham bio Bowen (42).

>> VIDEO SAŽETKA OVDJE

U Brightonu je domaće do pobjede vodio Mitoma (46, 77) s dva gola uz autogol Kerkeza (45+2-ag), dok je Solanke (25) doveo goste nakratko u prednost.

>> VIDEO SAŽETKA OVDJE

Novi težak udarac doživjeli su nogometaši Chelseaja. 'Plavci' su na domaćem Stamford Bridgeu izgubili od Aston Ville 0-1. Jedini pogodak zabio je Watkins u 73. minuti, a prethodno je Malo Gusto zaradio isključenje u 58.

>> VIDEO SAŽETKA OVDJE

Liverpool je drugi sa 16 bodova, dva manje od vodećeg Manchester Cityja, dok je Brighton treći sa 15 bodova. Chelsea se nalazi tek na 14. mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • robluc 24.09.2023.

    drago mi je zbog Sona igračina je bio je mali u sjeni Kanea ali mislim da je došlo njegovo vrjeme neznam sto reci za arsenal mislim da je prošla sezona bila bljesak nadam se da se ne varam

  • čovik-s-juga 24.09.2023.

    VVD da nije bilo asistencije za treci gol zaslužio bi 0 danas.

  • __Che__ 24.09.2023.

    svaka cast arteti na ovakvim rezultatima s ovim balvanima

Komentiraj...
Vidi sve komentare