To je to što me zanima!

VIDEO Majerova sezona života: Utrpao dva gola St. Etienneu, prvi je bio posebno prekrasan

Lovro Majer igra najbolju sezonu u karijeri pa i ne čudi što mu je tržišna cijena porasla na 18 milijuna eura, što sve više prilika dobiva i kod Zlatka Dalića... A tek su mu 24 godine
Vidi originalni članak

Kako vrijeme prolazi, tako se ispostavlja da je odluka o prelasku u Rennes bila pun pogodak. Znao je Lovro Majer (24), znali su ljudi oko njega da je francuska liga i klub iz gornjeg doma Ligue 1 pravo rješenje. Mjesto gdje će imati dovoljno prostora pokazati što zna, a bez pritiska nekih većih klupskih imena i zahtjeva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Večeras je u sudaru 35. kola sa St. Etienneom isporučio četvrti i peti pogodak ove sezone s tim da je u dosadašnjem dijelu sezone ubilježio i osam asistencija. Rennes je slavio 2-0, oba pogotka zabio je Majer.

Prekrasno je primirio loptu prsima u 41. minuti, pustio ju da padne točno tamo gdje želi pa majstorski iz prve potegnuo u bliži kut za vodstvo svojeg Rennesa. Golman St. Etiennea Bernardoni ostao je na krivoj nozi i mogao samo pogledom ispratiti kako lopta ulazi u gol.

VIDEO GOLA OVDJE

Majer je nastavio sa sjajnom igrom. Razigravao je suigrače, pronalazio rješenja kada ih drugi nisu vidjeli, odradio fantastičnu utakmicu za čistu desetku pa je nagrada stigla u obliku drugog pogotka.

Igrala se 84. minuta kada je natrčao na odbijenu loptu i pospremio ju kroz noge Bernardoniju u mrežu.

VIDEO DRUGOG GOLA OVDJE

Majer igra sezonu života pa i ne čudi što mu je tržišna cijena porasla na 18 milijuna eura, što sve više prilika dobiva i kod Zlatka Dalića... A tek su mu 24 godine...

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ćiribu_ćiriba 01.05.2022.

    Tako je, Dinamova škola pokazuje da je na svjetskoj razini, dok neke prčije zabijaju iz penala na hnl pašnjacima i tu sve završava.

  • Tovarske P...e * 01.05.2022.

    Dinamova skola !

  • Exterminator 01.05.2022.

    Glavno kad ga je majstor Belica držao na klupi Dinama 2 i pol godine a gurao Gojaka i druge ...samo zbog toga mi je drago što je otišao , bravo za LM !

Komentiraj...
Vidi sve komentare