To je to što me zanima!

Medvjedev je poludio u Parizu, bacao reket i vrijeđao publiku

Nakon što je napravio dvostruku pogrešku i zapravo prepustio pobjedu Australcu, 'poludio' je Rus i razbio reket. Poručio je i nekome u publici da je 'komad izmeta'
Vidi originalni članak

Donedavno je bio prvi tenisač svijeta, a sad je Daniil Medvjedev (26, ATP 3.) ispao u drugom kolu Pariza nakon što je izgubio od Australca Alexa De Minaura (23, ATP 25.) s (6-4, 2-6, 7-5) i tad nije mogao sakriti bijes.

Nakon što je napravio dvostruku pogrešku i zapravo prepustio pobjedu Australcu, 'poludio' je Rus i razbio reket. Poručio je i nekome u publici da je 'komad izmeta', a publika to nije dobro dočekala. Video možete pogledati OVDJE.

Salve zvižduka dočekale su ga s tribina, a on je pozdravio protivnika i suca te uzeo torbu i napustio teren. Nakon što je osvojio turnir u Beču, ispao je na startu u Francuskoj.

No, svakako je osigurao nastup na završnom Mastersu među osmoricom najboljih tenisača koji kreće za deset dana, a još su dva mjesta dostupna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 03.11.2022.

    Jak u glavi kao i bosangeros čilić . Isti

  • ALLinONE!! 02.11.2022.

    Zašto ruska gfna imaju pravo nastupa na sportskim natjecanjima, što oni uopće rade među ljudima Ja bi ih pustio samo da igraju beograd open, može i teheran

Komentiraj...
Vidi sve komentare