To je to što me zanima!

VIDEO Mina ekspresno anulirao majstorski potez Ivanušeca, Petković 'hladan' s 11 metara

Nisu najbolje 'modri' ušli u utakmicu, Šibenik je pružio odličan otpor, no poveli su zahvaljujući odličnim potezom Luke Ivanušeca u 35. minuti. Veselje dinamovaca kratko je trajalo, ali Petković je spasio stvar
Vidi originalni članak

U odnosu na utakmicu protiv Bodo/Glimta u Maksimiru, trener Dinama Ante Čačić je za Šibenik promijenio pola početne postave pa je tako priliku dobio i Antonio Marin koji je jedine minute (30) u ovoj sezoni upisao protiv Istre u 3. kolu. 

Nisu najbolje 'modri' ušli u utakmicu, Šibenik je pružio odličan otpor, no poveli su zahvaljujući odličnim potezom Luke Ivanušeca u 35. minuti. Primio je veznjak Dinama loptu na lijevoj strani, ušao šesnaesterac, izvagao braniča i neobranjivo pogodio suprotne rašlje.

Ipak, veselje dinamovaca nije dugo trajalo. Već nakon dvije minute, Šibenik je izjednačio. Nakon flipera u šesnaestercu 'modrih', najbolje se snašao Mina koji zabio pokraj nemoćnog Livakovića.

Novo vodstvu Dinamu, ujedno i konačan rezultat (2-1), donio je Bruno Petković u 68. minuti. Ušao je pet minuta ranije pa realizirao jedanaesterac kojeg je izborio Menalo.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: HAJDUKOVCI NAPRAVILI KAOS NA AUTOCESTI

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bla7 29.08.2022.

    Uh, pogledao sažetak. Kako to da nije sviran penal na Deliću?

  • Zagreb 1976 28.08.2022.

    Dinamo Zagreb iznad 💙🏆💪

  • DUH RATNIKA...MPT 28.08.2022.

    Lopoviiiii iz ZG....pametnom dosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare