To je to što me zanima!

VIDEO Modrić protiv zločestog dečka engleskog nogometa. Pogledajte kako je prošao duel

Luka je nakon dvije utakmice pauze dobio povjerenje trenera Ancelottija i odigrao cijelu utakmicu u pobjedi Reala nad Getafeom 2-0. Greenwood je pauzirao od nogometa 20 mjeseci zbog problema sa zakonom
Vidi originalni članak

Luka Modrić (38) zaigrao je za Real Madrid nakon dvije uzastopne utakmice u kojima je bio rezerva. Odigrao je svih 90 minuta u pobjedi 2-0 kod Getafea u zaostaloj utakmici 20. kola La Lige i bio jedan od najraspoloženijih na terenu.

POGLEDAJTE VIDEO: Modrić na Kutiji šibica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Detalj iz 37. minute, međutim, pokazao je fizičku dominaciju Masona Greenwooda (22) u duelu s njim. Engleski veznjak napucao je uz aut liniju loptu u for i sjurio se prema njoj, u jednom trenutku i izašao izvan terena, ali svejedno je bio malo brži od Hrvata.

Stvar je po Real spasio Antonio Rüdiger koji je pratio akciju i na vrijeme izbio loptu u aut. No valja istaknuti kako je Greenwood 16 godina mlađi od Modrića.

Video duela Greenwooda i Modrića pogledajte OVDJE.

Radi se o nekad velikoj nadi engleskog nogometa i igraču Manchester Uniteda na posudbi koji je u siječnju 2022. optužen za pokušaj silovanja i zlostavljanja. Završio je u pritvoru i prekinuo nogometnu karijeru, a vrijednost mu je s 50 milijuna eura pala na nulu. Trinaest mjeseci poslije sve su optužbe odbačene, a on se za novi uzlet odlučio dalje od Engleske i dogovorio jednogodišnju posudbu u Getafe.

Real je slavio golovima Joselua iz 14. i 56. minute i vratio prvo mjesto na ljestvici s dva boda ispred Girone i deset ispred Atlética i Barcelone.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • SexyKitty17 03.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU4.FUN

  • Pepkica 02.02.2024.

    Toliću, srami se!!

  • Siniša Martinec Mm88 02.02.2024.

    Ovaj clanak je sigurno pisal vojo maric iz darde...

Komentiraj...
Vidi sve komentare