To je to što me zanima!

VIDEO Modrić se u svlačionici Reala hvali uspjesima Hrvata

Čudesan niz Hrvata počeo je 2013., kada je Mandžukić osvojio Ligu prvaka s Bayernom, dok je posljednju 'kantu' među Hrvatima digao Modrić. Sad je red na Brozovića
Vidi originalni članak

U Madridu je premijerno prikazan dokumentarac o Realovom osvajanju 14. naslova u Ligi prvaka. U njemu se može vidjeti sve što se događalo iza kulisa nakon finala na pariškom Saint-Denisu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U krupnom planu bio je Luka Modrić, koji je svojim suigračima ponosno otkrio zanimljivu činjenicu o uspjesima Hrvata u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju.

- Znate li što ću vam reći, prijatelji? Moraš imati Hrvata u momčadi kako bi osvojio Ligu prvaka. Hrvati već deset godina zaredom osvajaju Ligu prvaka. Deset! - ponosno ponavlja kapetan hrvatske reprezentacije.

USPOMENA IZ DINAMA Sjećate se boksačkog treninga Marcela Brozovića? Video je hit LIJEPA PRIČA IZ ŠPANJOLSKE Gradonačelnik dobio Modrićev potpisani dres. Sad njime želi motivirati djecu da bolje uče!

Snimku pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, čudesan niz Hrvata počeo je 2013., kada je Mario Mandžukić osvojio Ligu prvaka s Bayernom, dok je posljednju 'kantu' među Hrvatima digao Luka Modrić. 

A sad je na redu Marcelo Brozović. Inače izjava "Moraš imati Hrvata u momčadi da bi osvojio Ligu prvaka" pada u vodu...

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Matej22☮ 09.06.2023.

    A s čim bi se trebao hvaliti !!!?!

  • Cvijet Cvijetu Buketic Buketu 09.06.2023.

    bas smo ponosni...sva sreca sam odselio od svog ponosa.dok sam zivio u hrv sam jedva vozio golfa dvojku...sad kad sam odselio vozam novog arteona.....ponose moj haha...koja magla

  • 01mario 09.06.2023.

    jel nije zaboravio

Komentiraj...
Vidi sve komentare