To je to što me zanima!

VIDEO Navijačke teorije: Kova je slavio gol Chelseaja za remi

Hrvatski reprezentativac i bivši nogometaš Chelseaja Mateo Kovačić (29) ušao je u igru u 79. minuti umjesto Juliana Alvareza (23) te je pratio spomenuti penal 'iz prvog reda', a neki vide sumnjivi potez nakon toga
Vidi originalni članak

Manchester City imao je prednost od 4-3 pred sam kraj utakmice, ali nakon neopreznog starta Rubena Diasa (26) na Armandu Broji (22) u 95. minuti je Chelsea dobio penal iz kojeg je konačnih 4-4 postavio bivši 'građanin' Cole Palmer (21). A neki su navijači na društvenim mrežama u toj situaciji pronašli teoriju zavjere.

KIŠA GOLOVA VIDEO Golijada na derbiju Cityja i Chelseaja. Palo osam komada!

Naime, hrvatski reprezentativac i bivši nogometaš Chelseaja Mateo Kovačić (29) ušao je u igru u 79. minuti umjesto Juliana Alvareza (23) te je pratio spomenuti penal 'iz prvog reda', a nakog što je Palmer zabio gol, Kovačić se okrenuo prema centru i prema nekima - proslavio gol bivše momčadi. A što je bilo, prosudite sami OVDJE.

- Kovačić je slavio gol za izjednačenje, pravi navijač Chelseaja - napisao je korisnik računa pod imenom Dubois.

Podsjetimo, Kova je došao u City ovog ljeta za 29 milijuna eura, a dres 'bluesa' je nosio 221 put uz šest golova i 15 asistencija. Za City je odigrao 14 utakmica ove sezone.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • uwaga 17.11.2023.

    Truba

  • David11111 14.11.2023.

    Ja se divim njemu kao osobi i covjeku vrh kvalitete uzoran po svemu nijedna afera top je stvarno ko svetac..ali ko nogometas je stvarno beskoristan nesto kao Havertz, Pulisic, Marin iz Dinama, Halilovic Alen ili nekad Krkic..totalno curi preko njega u obrani a u napadu prvom do sebe a moze upropastit hrpu odlicnih sansi jednostavno takticki ko junior i slabije .

  • noelsz 13.11.2023.

    Hahahahaha baba Vanga predvidjela, koja glupost teorija zavjere

Komentiraj...
Vidi sve komentare