To je to što me zanima!

VIDEO Ništa ne prolazi pored njega! Livaković spasio veliku šansu i sačuvao vodstvo Fenera

Dal Varešanović 'ušuljao' se iz drugog plana u kazneni prostor Fenerbahčea, primio loptu i snažno pucao u bliži kut Livakovića, koji je bio savršeno pozicioniran
Vidi originalni članak

U 7. kolu turske Superlige vodeći Fenerbahče ugostio je Rizespor i slavio s velikih 5-0.

Fenerbahče je sjajno ušao u sezonu, u prvih šest utakmica turskog prvenstva ostvario je šest pobjeda, a navijači ovog turskog velikana s pravom se nadaju prvoj tituli prvaka od 2014, posebno jer su u svoje redove doveli Dominika Livakovića (28).

Sjajnu je formu Fenerbahče prenio i u sedmo kolo prvenstva. Sebastian Szymanski zabio je za vodstvo Fenera već u trećoj minuti utakmice, a gosti su u 23. minuti skoro poravnali.

Dal Varešanović 'ušuljao' se iz drugog plana u kazneni prostor Fenerbahčea, primio loptu i snažno pucao u bliži kut Livakovića, koji je bio savršeno pozicioniran. U padu je obranio siloviti udarac, koji se na sreću Fenerbahćea, odbio od Livakovićevog suigrača umjesto u noge gostućujeg napadača.

TURČIN ZA 24SATA Turski urar u kvadratićima iznenadio Livakovića: 'Dao mi je dres, a ja njemu želim Rolex' FANTASTIČNO SE SNAŠAO VIDEO Livaković heroj u Turskoj: Ponovno sačuvao praznu mrežu, već je postao miljenik navijača

Obranu Livakovića pogledajte OVDJE.

Edin Džeko zabio je u 41. minuti, ali njegov je gol poništen nakon intervencije VAR-a zbog zaleđa. Ipak, legenda 'zmajeva' zatresla je mrežu u 62. minuti za 3-0, dok je drugi gol Fenera zabio Irfan Can Kahveci.

Dušan Tadić zabio je četvrti gol Fenerbahčea u 75. minuti, a konačan rezultat od 5-0 postavio je Joshua King u sudačkoj nadoknadi. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • G11 01.10.2023.

    J**** mater vama i njemu!

  • munjeni 01.10.2023.

    Strašno. Najobičnija obrana. Sada ćete svaku njegovu obranu dizati u nebesa. Odličan je golman, daleko od toga, ali je i ovo ništa prezahtijevno

  • Drmić 01.10.2023.

    Dinamova skola...💙💙💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare