To je to što me zanima!

VIDEO Bizaran autogol u derbiju druge Bundeslige: Komentatori u šoku nakon poteza golmana

Fernandes je zabio autogol za 2-0 vodstvo St.Paulija, ali njegovi suigrači probudili su se u drugom poluvremenu i došli do izjednačenja u utakmici za prvo mjesto
Vidi originalni članak

Njemački golman Huer Fernandes, na utakmici druge Bundeslige pokazao je sav svoj napadački potencijal. Ipak, njegov snažan udarac nije njegovoj momčadi donio ništa dobro, već naprotiv. On je na utakmici između njegovog HSV-a i St. Paulija zakucao loptu u vlastitu mrežu. 

STARA DAMA SLAVI Juventus slavio u infarktnoj završnici i zasjeo na vrh Serie A

Fernandes se malo prekombinirao sa svojim obrambenim igračima, pokušao je loptu vratiti u igru, a onda je završila u golu. Susret između njegovog HSV-a i St.Paulija završio je rezultatom 2-2, a Fernandes je zabio autogol u 27. minuti za vodstvo St. Paulija 2-0.

Autogol pogledajte OVDJE.

U BUNDESLIGI Bjelica pred Bayern: Izraziti su favorit, to nam može biti prilika

HSV se uspio vratiti i doći do izjednačenja. St.Pauli je na prvom mjestu druge Budensliges 31. bodom, dok je HSV na drugom mjestu s 26 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bečar-bečar 02.12.2023.

    dobar vanjski efee

  • Fico68 02.12.2023.

    ukoliko igrac ili golman,sam zabije gol,odnosno bez dodira drugog igraca,svira se korner,dakle ako golman u namjer da doda loptu svom igracu ona zavrsi u golu nije autogol nego korner

  • ping-pong 02.12.2023.

    Teško da će netko nadmašiti autogol Piplice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare