To je to što me zanima!

VIDEO Nogometaš Evertona nije uspio zabiti ovu priliku za gol

Napadač Evertona primio je loptu prsima, okrenuo se i silovito zamahnuo. Međutim, nije zakucao loptu u mrežu, već ju poslao u tko zna koji red na tribinama. Odmah se primio za glavu jer je znao što je promašio
Vidi originalni članak

U 15. kolu Premier lige Everton je na Goodison Parku ugostio nogometaše Newcastlea i pobijedio 3-0.

"Toffeesi" su u teškoj situaciji nakon što im je Premier liga oduzela 10 bodova zbog kršenja pravila o profitu i održivosti, pa je engleski klub 15. kolo dočekao tek na 19. mjestu u prvenstvu sa sedam bodova. Ipak,  Everton je pobjedom protiv Newcastlea skočio na 17. mjesto i time izašao iz zone ispadanja.

Veliku priliku za vodstvo domaćina protiv kvalitetne momčadi Newcastlea propustio je napadač Dominic Calvert-Lewin (26). Igrala se 39. minuta utakmice, a Calvert-Lewin je dobio loptu na samo nekoliko metara od gola gostiju.

Primio je loptu prsima, okrenuo se i silovito zamahnuo. Međutim, nije zakucao loptu u mrežu, već ju poslao u tko zna koji red na tribinama. Napadač Evertona odmah se uhvatio za glavu jer je shvatio kako je promašio ogromnu priliku.

>>> Snimku promašaja pogledajte OVDJE

VELIKI SUDAČKI PREVID VIDEO Nevjerojatno što su suci uzeli Cityju. Guardiola: Neću govoriti o suđenju kao Arteta

Inače, Calvert-Lewin ove je sezone odigrao 10 utakmica za Everton u Premier ligi i zabio tri gola.

SUĐENJE STOLJEĆA Cityju prijeti izbacivanje iz lige? Poznato kada bi moglo početi veliko suđenje 'građanima'

Srećom za Calvert-Lewina, Kieran Trippier je s dvije velike pogreške "poklonio" golove Evertonu. Dwight McNeil je silovito zakucao loptu u mrežu u 79. minuti nakon velike greške Trippiera, dok je Abdoulaye Doucoure povisio na 2-0 u 86. minuti, nakon još jednog kiksa Trippiera.

Konačnih 3-0 postavio je Beto u 96. minuti.

Tottenham poveo pa izgubio

Nogometaši West Ham Uniteda produbili su krizu u Tottenhamu pobjedom 2-1 na gostovanju na sjeveru Londona.

SLAVIO I MILAN VIDEO Newcastle potopio Man. United, koji tone sve dublje...

Za momčad Angea Postecogloua ovo je bio četvrti poraz u zadnjih pet prvenstvenih nastupa pa je Tottenham s 27 bodova ostao ne petoj poziciji, a West Ham je došao na samo tri boda od Spursa i nalazi se na devetom mjestu.

Tottenham je opsjedao gostujući gol u prvom poluvremenu, a domaća momčad je povela već u 11. minuti pogotkom Cristiana Romera. No, u drugom dijelu je uslijedio preokret, a svojim su ga golovima donijeli Jarrod Bowen (52.) i James Ward-Prowse (74.).

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bečar-bečar 07.12.2023.

    .... pa to bi i Oršić zabio 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare