To je to što me zanima!

VIDEO Nova golčina majstora: Ronaldo podsjetio na stare dane

Sjajno se snašao na malom prostoru, driblingom se izborio za udarac pa majstorski zabio s dvadesetak metara. Bio je to gol koji je podsjetio na Cristiana iz najboljih dana
Vidi originalni članak

Al Nassr je slavio 2-0 protiv Al Khaleeja u 12. kolu saudijske Premier League. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret, a fantastičan pogodak zabio je Cristiano Ronaldo.

Domaćin je poveo već u 10. minuti kad je suparničku mrežu zatresao bivši igrač Liverpoola i Bayerna Sadio Mane da bi na konačnih 2-0 povisio Ronaldo u 26. minuti na asistenciju Ghareeba.

Sjajno se snašao na malom prostoru, driblingom se izborio za udarac pa majstorski zabio s dvadesetak metara. Bio je to gol koji je podsjetio na njegove ranije dane.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Ronaldo je vodeći strijelac saudijskog prvenstva s 12 golova i sedam asistencija ispred Aleksandra Mitrovića koji je na devet pogodaka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Palmanova 05.11.2023.

    Prvi put u karijeri da je nekog predribljao.i to bas u najjacoj ligi svijeta.na tekmi legija varsava-real ukucati " no look pass' kako sam sebe izdriblja

  • fedex25 05.11.2023.

    vrijednost igrača te momčadi je manja nego npr lokomotivina smijeh

  • kp 05.11.2023.

    Nek ode sad u Kazavstan možda bude još bolji.Naslov glup tup i neupotrebljiv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare