To je to što me zanima!

VIDEO Olmo bacio Neuera na koljena! Pogledajte majstoriju

Činilo se da su 'bikovi' razbijeni, no uslijedio je čudesan povratak. Prvo je Nkunku smanjio iz penala, a onda je na scenu nastupio Olmo. Završio je fantastičnu akciju u stilu i zakucao iza velikog Manuela Neuera
Vidi originalni članak

Nogometaši Bayerna su u ludnici od utakmice srušili Leipzig s visokih 5-3 i osvojili njemački superkup! Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić susret je odgledao s klupe dok Joško Gvardiol nije konkurirao zbog ozljede, a ono što odmah valja istaknuti je da je za svih osam golova zaslužno osam različitih strijelaca!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bavarci su odlično krenuli u derbi i već u 14. minuti Musiala je pogodio za vodstvo. U 31. minuti veliko pojačanje iz Liverpoola Sadio Mane povisio je prednost na 2-0 i tako u debiju stigao do prvijenca da bi u 45. Bayern stigao do ogromnih tri gola prednosti preko Pavarda.

U nastavku susreta ušao je bivši Dinamov igrač Dani Olmo i Leipzig je smanjio u 59. minuti preko Halstenberga. No, samo sedam minuta kasnije njemački prvak opet je otišao na tri gola prednosti kada je za 4-1 pogodio Gnabry.

Činilo se da su 'bikovi' razbijeni, no uslijedio je čudesan povratak. Prvo je Nkunku zabio iz penala u 77. minuti, a u 89. na scenu je nastupio Olmo.

Leipzig je odigrao munjevitu kontru, fantastičan potez odradio je Andre Silva nakon čega je Olmo fenomenalno prevario Neuera i pogodio u njegov, bliži kut.

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Susret je produžen četiri minute, no na kraju je trajao i deset minuta viška. A u tom periodu Bayern je stigao i do petog pogotka. Strijelac za konačnih 5-3 bio je Sane.

GOLOVE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Vladovladić_2 31.07.2022.

    Vratili se sa 5 komada.

  • žkime 31.07.2022.

    Čudesan povratak,a oni stalno bili u zaostatku.

  • odcentramalonadesno 31.07.2022.

    Bayern se doslovno poigrava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare