To je to što me zanima!

VIDEO Pas uletio na travnjak u Beogradu i obavio veliku nuždu, partizanovci prezimili u Europi

Dok su zaštitari na Partizanovu stadionu gledali tko zna gdje, nestašan pas došao je na zagrijavanju do sredine travnjaka i olakšao se. Kasnije je još jednom ušao na teren i prekinuo utakmicu
Vidi originalni članak

Utakmicu Partizana i Anorthosisa u šestom kolu Konferencijske lige, u kojoj Srbi i Ciprani u izravnom duelu odlučuju o drugom mjestu i nastavku natjecanja na proljeće, obilježio je nestašan pas koji se šetao po terenu i radio nered. Doslovno.

Već na zagrijavanju na Stadionu JNA u Beogradu pas je izbjegao osiguranje i nasred travnjaka obavio veliku nuždu. Trajalo je to oko pola minute, kamera je sve zabilježila, a nitko ga nije dirao.

Pseći incident na zagrijavanju možete pogledati OVDJE.

Već je to trebao biti alarm za sigurnosne službe, ali psa su i dalje pustili da šeta stadionom pa je prekinuo i utakmicu u 10. minuti. Jedan igrač Anorthosisa iznio ga je s terena, a s tribina su mu zapljeskali.

Prekid utakmice zbog ulaska psa možete pogledati OVDJE.

Završilo je 1-1. Domaći su poveli u 20. minuti golom Marka Milovanovića, a gosti izjednačili u 33. preko Lazarosa Christodoulopoulosa iz penala. Partizanu je odgovaralo neriješeno i sačuvao je drugo mjesto i ide u šesnaestinu finala Konferencijske lige. Prvo mjesto osigurao je belgijski Gent, posljednja je estonska Flora.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • jamesbond7777 10.12.2021.

    Cudno da vučko nije reko da je pas naš😂😂

  • jamesbond7777 10.12.2021.

    Ovo ima samo preko Dunava 😂😂😂

  • 09.12.2021.

    Bistar ćuko

Komentiraj...
Vidi sve komentare